Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi a reális kötelező nekem?

Mennyi a reális kötelező nekem?

Figyelt kérdés

Az autó: 1.2 2001-es gyártmány...

18 éves vagyok

Van egy másik autó a tulajdonomban, de annak más az üzembentartója.

Vidékre szól az állandóm(a tartozkodási helyem Pestre)

Majdnem 1éve van jogosítványom (majd szeptember 30-an lesz)

Nem okoztam még kárt.

Szerintetek mennyi lenne a reális KGFB nekem erre a kocsira?

Kiszámoltam kalkulátorral, de szerintem irreálisan nagy összeget dobott ki.( a korom ellenére is.)

Mivel lehetne olcsóbbá tenni?

2020. júl. 2. 03:32
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Annyi amennyit kidobott a kalkulátor.
2020. júl. 2. 06:17
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

netrisk.hu

Ami ott jön ki, az a reális.

Ha nincs pénzed kötelezőre, akkor nem kell két autót birtokolni, mert fenntartani sem lesz pénzed

2020. júl. 2. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
A kalkulátor nem téved ha minden részlet meg lett adva. Igenis sok 18 évesnek a kötelező manapság, ez van. Nincs mit tenni.
2020. júl. 2. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Vidék (5-6. csoport), 18 év, kis teljesítmény: hasra 90-100ezer körül lehet az éves KGFB-d.

Ha ettől nagyon eltér, akkor valószínűleg figyelembe veszik a Budapesten tartózkodást, ezzel duplája is lehet.

Ha bejelölsz olyat, hogy külföldön vagy 60 napot meghaladóan, az 4-szeres szorzó(!).

Kalkulátoron válaszd ki a most legjobb ajánlatot adó biztosítót, és töltsd le a nyilvánosan elérhető díjszorzó táblázatukat.

Annak segítségével talán faraghatsz egy kicsit az összegen.

2020. júl. 2. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2020. júl. 2. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!