Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Driftelni akartam, elbasztam,...

_T-72_ kérdése:

Driftelni akartam, elbasztam, más történetet szeretnék beadni a bitosítónak, jó lesz így is?

Figyelt kérdés

Az történt hogy egy elhagyatott útrészen driftelgetni próbáltam, de elvesztettem az irányítást és belehajtottam a fűbe ahol elkaptam egy kósza betonlapot és kizárólag az első lökhárító sérült egy ponton, illetve elmozdult. Az autót önerőből simán hazavittem. Ez ugye nem biztosító barát történet, és kitaláltam, hogy azt fogom mondani, hogy egy közismert veszélyes leejtős-kanyargós fehéraszfaltos útszakaszon mentem és esett az eső (ami igaz is), és egy erős fékezésem következtében leblokkolt a hátsó kerék és becsúsztam a fás-füves-bokros részbe. Hihető a történet? Nem gyanús hogy a környéken nincs szétcseszve a növényzet? Tud egy fa/bokor olyan karcos horpadást okozni mint egy betonlap? Vagy nem ennyire alaposak, és teljesen jó a történet?

Mi van ha kiderül hogy nem valós a történet?

Help pls

2020. jún. 22. 00:26
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Keress egy ilyen helyet, aztán hajts bele!
2020. jún. 22. 01:47
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

"kizárólag az első lökhárító sérült egy ponton, illetve elmozdult"

Akkor meg ha csak ennyi történt akkor ne szórakozz a biztosítóval. Ott sem hülyék, nem fizetnek csak azért mert te azt mondod, ha meg vizsgálat van, akkor bukta.

2020. jún. 22. 02:00
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Növessz egy gerincoszlopot és fizesd ki a saját károd szerintem. Szerintem egy ilyen miatt biztosítási csalást elkövetni elég nagy ostobaság. Ha lebuksz, 2-8 évig terjedő börtönbüntetés várhat rád (Btk. 373. §).

Örülj neki, higy nem okoztál másnak kárt, meg hogy nem ütöttél el valakit. Mindennek megvan a maga helye, nem közúton kell driftelést gyakorolgatni, hanem egy elzárt versenypályán.

2020. jún. 22. 02:14
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket!

Valójában azért volt ez kérdéses, mert nem az enyém az autó, hülye voltam és apámét nyomtam meg. Utánanéztem jobban és egy szar este után inkább elmondtam az igazat nehogy gond legyen.

2020. jún. 22. 06:26
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Van Casco-d? KGFB erre semmilyen mesével nem fog fizetni ám
2020. jún. 22. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Én sem értem miért is kellene behazudni bármit is, a kötelező erre nem fizet.
2020. jún. 22. 07:43
 7/10 anonim ***** válasza:
83%

A casco fizet, de annak is van önrésze.

A kötelező meg erre nem fog.

Max casco, de kérdés hogy az önrész miatt megéri e.

2020. jún. 22. 09:10
 8/10 D. Brasco ***** válasza:
84%
Biutosan megérné kiserletezni egy biztositasi csalassal,főleg úgy hogy eleve vesztett helyzetbol indulsz tekintve hogy ilyenre nem fizet a biztosito.Az ugyanis nem arra van higy mindent szart kifizessen neked amit önhibadbol elcseszel az auton
2020. jún. 22. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
78%
És kinek a biztosítása kéne hogy fizessen? A növényé, vagy a falé? Ugyanis a KGFB erről szól, de elég szomorú hogy van jogsi de ennyit nem tudsz. Casconak meg mindegy, saját kárra is fizet de gondolom az nincs. Meg a tulaj is örülhet hogy majd a biztosító a kárhányad miatt díjat fog emelni.
2020. jún. 22. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Én a #3-as válaszomban feltételeztem, hogy CASCO-ról van szó. Kötelező biztosítás esetén nyilván senki nem fizet neked.
2020. jún. 22. 15:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!