Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Pár perce karamboloztam...

Pár perce karamboloztam próbajogsival de nem hívtunk rendőrt mer a másik félnek nagyon apró kárja lett nem úgy mint nekem a jogsi ugrik ha elmegyek biztosítohoz????

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Micsoda? Kinek a hibája volt KRESZ szerint? Mit értesz "próbajogsi" alatt, tudtommal nincs ilyen hivatalos engedély.

Alap esetben akkor kell rendőrt hívni, ha személyi sérülés is történt, vagy nem tudtok megegyezni, hogy kinek a hibája volt. Egyéb balesetkor elég betétlapot írni. Ha nem írtatok betétlapot, akkor hiába mész bárkihez, semmit nem fogsz elérni. Kinek a biztosítójához akarsz menni és miért?

2020. jún. 2. 21:48
 2/5 anonim válasza:
15%

Ez a kár nagyságától függ, de a Te esetedben ez nem jelent problémát.

Ami hátrányod lehet ha jelented, hogy a próbaidőszakod újrakezdődik, illetve malus fokozatot kaphatsz, ami azt jelenti, hogy drágább lesz a biztid, ha te vagy a szerződő, viszont kiskapu ha lesz üzembentartőja a kocsidnak, ő is megkötheti rá.

Egyébként biztosításokkal foglalkozom, ha további segítségre van szükséged vagy kötni szeretnél, írj privátban és cserélünk számot.

2020. jún. 2. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Ez melyik országban történt?

Magyarországon nincs "próbajogsi".

2020. jún. 3. 02:58
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Körbe fog röhögni a biztosítód, ha odamész jegyzőkönyv, fotó, bármi nélkül.

#2 miféle ügynök vagy te? :D

2020. jún. 3. 14:29
 5/5 anonim válasza:
Nem kell jegyzőkönyv, ha azt mondja, hogy egy konténernek ment neki :P
2020. jún. 4. 20:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!