Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ez vajon lehetséges?

Ez vajon lehetséges?

Figyelt kérdés

Van egy autóm, ami az édesapám nevén van teljesen. (Én még tanulok, könnyebb így fizetni a biztosítást). A minap lehet beleszaladtam egy traffipaxba. Az lenne a kérdésem, hogy mivel én voltam az autóval, nem lehet-e átruházni valahogy a büntető pontokat az én nevemre? Nem annyira szerencsés, ha ő kapja meg, hiszen sofőr a munkája.

Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat!

19/L

2020. máj. 31. 11:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#9: Azzal nem vitatkozom, hogy nem minden büntetési tétel egyezik az elképzeléseimmel. Tilosban előzésre teljesen rendben van, cserbenhagyásra, lehetne szigorítani szerintem. Pláne ha személyi sérüléses baleset történt. Nem is erre gondoltam.

Hanem, hogy aki a jelen ellenőrzési szint mellett összeszed annyi pontot aminek már következményei vannak, az notorikus szabályszegő. Rendszeresen és módszeresen nem tartja be a szabályokat és jobb, ha nincs az utakon.

2020. jún. 1. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!