Hol lehet bejelenteni a hibás büntetést trafi alapján?
Tehát haladtam egy 90-es útszakaszon kb 85-90 közötti tempóval ahol éppen mértek a rendőrök, és egy okos éppen a trafi előtt 100-50 méterrel előzött meg kb 110-el, telefonálva.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha véletlenül én kapnám a csekket a másik helyett akkor hol lehet ezt a tévedést bejelenteni?
Tudom furán hangzik, de egyik ismerősöm is járt már úgy, hogy a trafi véletlen az ő rendszámát párosította össze a másik autós sebességével, bár a trafi felvételén amit csatoltak a bírsághoz jól látszott, hogy a szabályos autós rendszáma az amire a bírságot küldték, a másik (előző) autó rendszáma nem volt kivehető valamiért a trafi felvételén (talán mert este volt?). Szóval ilyen esetben hol lehet tévedést bejelenteni?
ma 09:16
Oké, nem vitatkozom. 20 évig voltam rendőr, több tízezer traffis ügy ment át a kezeim között, de biztos igazad van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!