Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Casco kármentes év?

Casco kármentes év?

Figyelt kérdés

2 éve van Cascom. Eső évben történt kifizetés, mert károm keletkezett. Második évben nem történt. A biztosító azt mondja, hogy mivel a szerződésre történt kifizetés, így nincsen kármentes évem.

A kérdésem az lenne, hogy igaza van a biztosítónak vagy sem?

#casco;
2020. febr. 28. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:
55%

Ezt vele kell letárgyalni, akár panaszlevélben, mivel kb semmit infót se mondtál, és a casco kármentesség is soktól függ.

Én Allianznál dolgozom. Ügyfelemnek saját kára volt, a másik biztosító díjat emelt. Áthoztuk ide, jelöltem a kár létét, és olcsóbbra átkötöttem, a Casco bonuszt meg a GFB bónusz alapján sorolta be. Ez akkor számítana, ha adott esetben valahogy az ember beszámít csak Casco bónuszt, gfb től függetlenül. Évfordulóra fel lehet mondani és nézni máshol olcsóbbat, felesleges ezen rugózni.

2020. márc. 2. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!