Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Kedden postázták ki a jogsim,...

Kedden postázták ki a jogsim, mennyi idő még?

Figyelt kérdés
Okmányirodába kértem, kedd reggel lett “továbbítva az átvételi helyre”, viszont azóta semmi... munkámhoz kéne már sos, vajon még mennyi idő lehet? Bp melletti nagyvárosba kértem meg direkt...
2020. febr. 28. 07:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert arra vár, hogy átvegyed. :D

Bemész, totemoszlopon " elkészült okmányok átvétele" és várod a sorod. :)

Balesetmentes közlekedést. :)

2020. febr. 28. 07:36
 2/5 A kérdező kommentje:
De még nem jött sms, az nem baj?
2020. febr. 28. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha felhivnad oket?
2020. febr. 28. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:

A 2019/xxxxxx szamon igényelt vezetöi engedélye atvehetö ügyfélfogadasi idöben: városnév Jarasi Hivatal (x okmányiroda száma x)

Nekem ennyi jött nyáron is meg ősszel is, nem értem a "továbbítva a átvételi helyre " nem ugyan az'

2020. febr. 28. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja igen, lehet nyomon követed neten, elvileg vagy küldték már az sms-t vagy fogják. Én egyiket 8:31-kor kaptam másikat meg 12:53-kor, függ, hogy mikor mentél be amikor intézted,délelőtt vagy délután, biztos összefügg.
2020. febr. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!