Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ma kaptam smst, hogy postázásr...

Ma kaptam smst, hogy postázásra került a jogsim. Holnapra akár meg is hozzák ilyenkor?

Figyelt kérdés
2019. okt. 16. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen vagy nem? Komolyan ennyire nem bírod ki, nem mellesleg hiába mondjuk azt hogy öt percen belül csenget a postás, vagy azt hogy csak két hét múlva, ez semmit sem fog azon változtatni hogy mikor viszi.
2019. okt. 16. 15:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Majd ,ha buszozól hónapokig a melóhelyedre,akkor te is így éreznél.
2019. okt. 16. 15:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Oké, egy felnőtt ember aki ugy gondolkozik mint egy gyerek, nincs több kérdés.
2019. okt. 16. 15:32
 4/13 D. Brasco ***** válasza:
57%
18óra 46perc 32masodperc múlva fog csengetni vele a postas
2019. okt. 16. 15:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam itt tapasztalt emberekre találok. Nekem egy nap alatt mindent meghozott a posta,de mivel ez jogsi,gondoltam megkérdem. Akinek itt nagy a szája,az szemtől szembe nulla. Így voltam mindenkivel,aki nem látott
2019. okt. 16. 15:51
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Ha ma került postázásra az azt jelenti hogy már a postán van abba a városba ahol elkészült és feladták. Szállítani valószínűleg éjjel fogják, mivel okmányokat elsőbbségivel ajánlva küldenek így ezt a postának minél előbb elé kell juttatnia a címre. Lehetséges hogy holnap kora reggel már a helyi postán lesz, de ha messziről küldik akkor megeshet hogy csak hozzád közel álló posta telephelyén lesz ahonnan holnapi napon valamikor délelőtt fogják elvinni a helyi postára akkor már nem biztos hogy a kézbesítődnek oda adják hanem csak másnap azaz pénteken jut el hozzá és úgy kapod majd meg te is. De legkésőbb pénteken meg kell hogy kapjad, én a helyedben erre számítanék.
2019. okt. 16. 15:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez egy pontos korrekt válasz volt ami emberhez méltó.
2019. okt. 16. 16:07
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked magadtol nincs ennyi eszed, hogy posta hogy müködik akkor az nem a mi hibánk, nem mellesleg ezt itt hetente megkérdik és szinte mind felnőtt érett ember, gyerekes gondolkodással :D
2019. okt. 16. 16:27
 9/13 A kérdező kommentje:
1. Biztosra akartam menni. 2. Honnan tudod,hogy nem vagyok gyerek.
2019. okt. 16. 16:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
1: Ahogy írtam, szerinted változtat bármit az hogy ki mit ír? Akkor viszik amikor viszik. Kettö: Reakciók stb.
2019. okt. 16. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!