Mit tegyek? December 10-én belém jött egy román állampolgár. Megírtuk a papírokat, azt mondta Uniqához tartozik.
Te bíztál a balesetet okozóban? Hány fényképet készítettél, ellenőriztétek- e egymás papírjait? A te biztosítódnak adtad le a papírokat? Mert azzal állsz jogviszonyban, a többit majd intézi a biztosítód. Amúgy, ha külföldi okoz balesetet, mindenképpen rendőrt kell hívni. Ha ez nem volt, akkor ne csodálkozz semmin.
Aznügyvéd nem rossz ötlet, csak kérdés, mennyi a kárösszeg? Ha másért nem, de a román miatt..
Hát a saját biztosítóddal kellett volna intézned.
Az ő biztosítójához semmi közöd (hacsak nem ott van neked is a biztosításod) Csoda hogy foglalkoztak veled egyáltalán.
#3 vagyok
azt írtam, hogy "a saját biztosítóddal kellett volna intézned."
ha ebből nem jött le hogy ha esetleg máskor is történik hasonló akkor a saját biztosítóddal intézd, akkor nem csodálkozom hogy másik boztosítóhoz mentél be... gondolom párizsit is a könyvesboltban szeretnél venni...
Illetve #1-es is pontosan leírta mit kell csinálni
ha a jövőben történik valami hasonló akkor ezek szerint járj el.
Én mindenesetre a mostani esettel kapcsolatban is megkeresném a biztosítómat, hátha tudnak valamit tenni segíteni.
Ha nem, akkor ezt a történetet úgy hívják szép magyar szólva, hogy tanulópénz!
Nagyon szívesen segítünk itt a gyakorin ha tudunk! A legjobb az egészben az amikor megköszönik a segítséget! Ezért érdemes minden reggel felkelni! :)
peace!
Bocsánat...
szerintem kevesen voltunk hasonló helyzetben, ezért nem kaptál számodra megfelelő választ. Ide ugyanis nem jönnek a biztosítási szakértők olvasgatni, válaszolgatni, csak olyan emberkék akiknek van valami alapvető tudása és/vagy átestek egy problémán és amikor valaki hasonló kutyaszarba lép akkor próbál segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!