Ilyenkor mi a teendő?
Ezért kell koccanáskor is rendőrt hívni, hogy legyen jegyzőkönyv.
A biztosítók soha nem szeretnek fizetni, ezért nem egyezik az álláspontjuk.
A másik fél téged nem tud perelni, mivel van érvényes biztosításod, max. a biztosítót tudná perelni.
Jó nagy fafej vagy, ha visszavonod az elismerésed...minek ismerted el? Na m1. Egyébként mindig vissza lehet vonni a kék-sárgát sajnos, de ha meg rendőrt hívtok, akkor bírságot is kaptok, ha szabályszegésből történt a belset, tehát rosszabb rendőrt hívni. Kivéve ilyenkor, mikor a másik ilyen tökfilkó, hogy visszavonja, hogy elismerte...Valakinek csak hibásnak kell lennie, nem nagyon létezik olyan, hogy mindketten hibáztak, ha csak nem mind a kettő egy mindkétirányból behajtani tilosban sebességhatáron felül egymásba tolat, vagy nem tudom... A biztosító is jó csökög. Nekem is nem rég volt balesetem, le is vágnám a fejét annak a biztosítónak, aki ilyet tanácsolt volna az én károkozómnak...de ja, ez a biztosítók szemlélete, hogy minnél kevesebbet fizessenek.
By the way, tökmindegy, hogy mennyit kér el a fényezésért, ha garanciális, akkor valóban szakszervízben ráírnak annyit, nekem is voltak több milliós károkozásaim egy balesetben. A biztosítód fizet, te meg az éves fizetésnél felmondod a biztosítást és átmész egy másikhoz. Én is így tettem és 200 ezer helyett így csak 100at fizettem a másik biztosítónak (friss jogsi, budapesti vagyok és öreg az autóm, azért ilyen sok még itt is). Szóval tojd le, hogy mennyi a festés, a biztosító állja, nem te, ezért kell a KGFB.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!