Vettem 1autót amit a vásárlás után 8 nappal tovább adtam egy román cégnek én az adásvételi szerződéseket lese adta most viszont így 2 év után keres meg a hivatal hogy adjam le a rendszámot vagy megbüntet mit tegyek, mire számítsak?
Tudom hogy hibáztam tudom hogy lekellett volna adjam a kocsi okiratait is és rendszámát is de 2 évvel ezelőtt nem foglalkoztam vele.
Amikor megvettem az eladó leadta a papírt mikor eladtam senkise adott le semmit jelenleg a nevem van hivatalosan az autó 20/L
Büntetésre számíts, ez az egy biztos.
Ha továbbadtad az autót, akkor a rendszámot nem kellett volna leadnod. Csak be kellett volna ballagni az okmányirodába, 15 perc alatt leíratni az autót a nevedről, és nem lenne ilyen problémád. Soha ne bízz senkiben ilyen helyzetben, és az eladás utána munkanapon azonnal mentem leadni a papírokat, és milyen jól tettem... pár nap múlva már próbáltak megszívatni, hogy tönkrement az autó és visszahozzák, én meg fizessek...
Hát akkor fogod és leadod.
Az egy dolog, hogy nem intézted el a hivatalos dolgokat, de azért annyi eszed csak volt, hogy nem dobtad ki
Hogy lehetsz ennyire ostoba?
Ez fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!