Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Vettem 1autót amit a vásárlás...

Vettem 1autót amit a vásárlás után 8 nappal tovább adtam egy román cégnek én az adásvételi szerződéseket lese adta most viszont így 2 év után keres meg a hivatal hogy adjam le a rendszámot vagy megbüntet mit tegyek, mire számítsak?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hibáztam tudom hogy lekellett volna adjam a kocsi okiratait is és rendszámát is de 2 évvel ezelőtt nem foglalkoztam vele.

Amikor megvettem az eladó leadta a papírt mikor eladtam senkise adott le semmit jelenleg a nevem van hivatalosan az autó 20/L

2020. febr. 2. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor rendben van ha te is tudod.
2020. febr. 2. 17:31
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Büntetésre számíts, ez az egy biztos.

Ha továbbadtad az autót, akkor a rendszámot nem kellett volna leadnod. Csak be kellett volna ballagni az okmányirodába, 15 perc alatt leíratni az autót a nevedről, és nem lenne ilyen problémád. Soha ne bízz senkiben ilyen helyzetben, és az eladás utána munkanapon azonnal mentem leadni a papírokat, és milyen jól tettem... pár nap múlva már próbáltak megszívatni, hogy tönkrement az autó és visszahozzák, én meg fizessek...

2020. febr. 2. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

Hát akkor fogod és leadod.

Az egy dolog, hogy nem intézted el a hivatalos dolgokat, de azért annyi eszed csak volt, hogy nem dobtad ki

2020. febr. 2. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Mivel külföldre ment az autó a rendszámot ,forgalmit,törzskönyvet is lekellett volna adni . de a vásárló elvitte. az eladásról a papírt még nem találtam meg :/ elég veszett ügynek látszik
2020. febr. 2. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehetsz ennyire ostoba?

Ez fájni fog.

2020. febr. 2. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
22%
Románok, nem lepődök meg. Simán lehet hogy mai napig a rendszámoddal járnak.
2020. febr. 2. 19:44
 7/7 anonim ***** válasza:
63%
Rendszám(táblát) nem kell leadnod, de sürgősen kérj segítséget hivatalos szervektől, mert fingod sincs az egészről.
2020. febr. 2. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!