Ha vettem egy használt autót azonnal tudom használni?
Figyelt kérdés
sziasztok. Mármint a kérdésem arra vonatkozik hogy amíg nem sikerül elintézni minden papírmunkát addig használhatom adásvételivel? Van aki két-három hetet mond az átírásra van aki egy napot. Nem tudom mi az igazság. Ja és persze ha elintézhető egy nap alatt akkor mégis hogy?2020. jan. 30. 15:41
1/4 anonim válasza:
15 naptári napod van átiratni, de a biztosítát már adásvétel után meg kell kötnod (akár online). Minden belefér egy napba, csak a törzskönyvet fogják postázni.
2/4 anonim válasza:
Amúgy meg a kérdésre az a válasz, hogy igen, adásvételivel használhatod csak legyen rajta friss bizti
3/4 anonim válasza:
15 napod van rá, de 1 nap alatt el lehet intézni.
Elviszed eredetvizsgára (max. fél óra, ha nincsenek előtted), aztán kormányablak (szintén kb. fél óra fotózkodással együtt, ha nincsenek előtted).
Ezután viszont várd meg inkább, amíg kezedben a kártya (kb. 4 nap - 1 hét). Rendőr nem biztos hogy értékeli a jogsi nélküli mászkálást.
4/4 anonim válasza:
Jogsis hozzáfűzésem hülyeség volt, kevertem másik kérdéssel. #3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!