Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyi időbe telik amíg...

Mennyi időbe telik amíg teljesen a nevemen van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi ha veszek egy autót mennyi időbe telik papírmunka illetve az ügyintézés stb...
2020. jan. 21. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Annyiba, amennyi alatt elintézed.
2020. jan. 21. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert sokan heteket mondanak. Azt esetleg valaki le tudná írni hogy ennek mi a menete? Akár egy nap alatt is le lehet tudni az egészet?
2020. jan. 21. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
A forgalmit ott helyben megkapod, és a rendszerben is a te nevedre kerül. A törzskönyvet majd küldik ha elkészült.
2020. jan. 21. 19:23
 4/4 Beviz Elek ***** válasza:

Kérsz időpontot eredetiség vizsgára ha nem az eladó csináltatja/nincs friss.

Bemész az okmányirodába (van ahol időpontos...), ott elintézitek a papírokat, ha lehet ott fizetni örülsz, ha nem akkor elbattyogsz a postára a csekkel, kifizeted, majd visszamész és megkapod a forgalmit.

Ahol én csináltattam az elsőt, ott időpontos rendszer van hogy tudjanak nyugodtan passziánszozni, hetekre előre adtak időpontot. Szerencsére néhány eredetiségvizsgáló cég egy kis extra pénzért elintézi neked, reggel melóból hazafelé begurultam az autóval, kifizettem a teljes átírás összegét+5ezer ft-ot, délután melóba arra felé kerültem és felvettem a friss, ropogós forgalmit.

2020. jan. 21. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!