Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lakcímváltozásnál kell intézni...

Lakcímváltozásnál kell intézni valamit a kocsival kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Oké kérek új lakcímkártyát. Biztosítónak szólok.

Tudom új forgalmi emiatt nem kell. Teljesítményadót hova fogják küldeni? Más megyébe költözök.

2020. jan. 5. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Forgalmi sem kell uj, vmi 4500 ftert beleirjak az uj cimedet
2020. jan. 5. 19:14
 2/4 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
100%
Én úgy tudom forgalmi csere
2020. jan. 5. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Lakcímváltozás esetén nem szükséges új forgalmi engedély kiállítása.

Az alkalmazandó jogszabály:

326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet a közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról

89. § (4) c) Új forgalmi engedélyt kell kiállítani a 17. melléklet B. pontja szerinti forgalmi engedélyek esetében, a „Műszaki lap” első oldalán, az „Üzemben tartói lap” vagy a „Bejelentő lap” első oldalán szereplő adatok változása esetén az üzemben tartó (tulajdonos) lakcímének (székhelyének, telephelyének) változására vonatkozó adatai kivételével.

2020. jan. 5. 19:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell. Én biztosítónak se szóltam, az adó pedig automatikus jön a friss címre amint átjelentkeztél.
2020. jan. 6. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!