Most vettem egy simsont és hogyha nem fizetem be 15 nap múlva sem a biztosítást, akkor mivan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 09:23
1/9 anonim válasza:
Semmi, ha nem használod. De forgalomba biztosítás nélkül nem viheted.
2/9 anonim válasza:
Köss a neten biztosítást. Kapsz róla igazolást, 60napig érvényes, és utólag küldik majd a csekket. Mi kb 2 hete kötöttük még nem jött csekk, nem fizettünk semmit, de mégis van érvényes biztosításunk. Mi a netrisken kötöttük.
3/9 anonim válasza:
Azt a netriskes 60 napot ne vedd biztosra. Én most kaptam miatta egy "figyelmeztetést".
5/9 anonim válasza:
A rednőrtől, hogy ne mászkáljak egy papírfecnivel mert az nem csekk :D
6/9 anonim válasza:
Amíg nem büntet addig jó. De mit tudsz tenni,ha még nem küldték a csekket???Semmit:-)
7/9 anonim válasza:
kismotorra nekem kb 2600Ft az éves biztosítás ha most vetted akkor kb a fele lehet szal ezen szerintem nem érdemes spórolni egy tank benzin többe kerül :)
8/9 anonim válasza:
Mi most kötöttük 4000Ft/év 50ccm-es robogóra a legolcsóbb biztosítás.
9/9 anonim válasza:
Ha nem fizeted be, megszüntetik a szerződésedet díjnemfizetéssel. Ha újra akarod kötni (mert csak érvényes biztosítással mehetsz), ugyanoda kell visszakötnöd. Még ha olcsóbbat találsz, akkor sem köthetsz oda. Ja, és fedezetlenségi díjat számolnak fel, biztosítója válogatja, mekkorát.
Nem érdemes ezen vacakolni, fizesd be és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!