Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A hibasan kitöltött betetlapot...

A hibasan kitöltött betetlapot lehet módosítani utólag?

Figyelt kérdés
A testvérem karambolozott ma, de mivel édesapank neven van az auto, odahivta es o töltötte ki a betetlapot. Viszont félreértette a helyzetet es forditva tuntette fel a két autót, igy aszerint a testvérem a hibás. Viszont az autok sérüléseiből es a féknyomokból látszik, hogy valójában hogy történt. Így a másik autós volt a vétkes. A biztosító ezt leellenőrzi, meg lehet ezt oldani valahogy? Előre is köszönöm.
2019. dec. 31. 17:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hú, köszi hogy ilyen sokan reagáltatok. Nem akartam senkit sem felbosszantani, én nem vagyok a helyzet magaslatán ilyen dolgokban (nincsen jogosítványom) csak meg akartam tudni hogy van-e lehetőség erre, mert ma ez a téma itthon.

A betepve alatt azt ertettem, hogy be volt szívva (fű:)).

A választ megkaptam és nagyon köszönöm. Boldog Új Évet!

2020. jan. 1. 00:58
 12/13 A kérdező kommentje:

Amúgy sokan félreértettétek, tesóm nagy ívben kanyarodott balra (felsőbb rangú út), a másik sofőr kis ívben jobbra, és "megijedt" amikor meglátta a bátyám autóját, így inkább úgy döntött egyenesen megy, behúzta elé, így a mi autónk eleje tört, a másiknak az oldala.

Jól volt felrajzolva maga a szituáció, csak a két kocsi tulajanak a neve fel lett cserélve. Nem tudom, így érthető-e?:)

A baleset tesóm sávjában történt, a feknyomai ill. az ablakmoso folyadek is ott van még, le is lett fotózva. És a másik autó jobb oldala tört, ami ellent mond a rajznak, mert ugye ott meg lett cserélve a kettő.

2020. jan. 1. 01:10
 13/13 eddiboy ***** válasza:
100%
Aki a hibás, annak a lap alján oda kell írnia, hogy felelősségemet elismerem. Engem is próbálták behúzni egyszer a csőbe, hogy mindig az A kocsi a hibás, nem kell odaírni. De, igen. Aztán jött a biztosító, hogy 11.35-öt írtunk a papírra, akkor meg még nem volt a kocsi biztosítva. Mondtam, hogy este 11.35-kor történt az eset, én sem figyelzem, hogy rossz az időpont, de ha akarják, megkeresem a kint lévő rendőrt, és majd ő igazolja. Erre inkább fizettek.
2020. jan. 3. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!