A hibasan kitöltött betetlapot lehet módosítani utólag?
Sziasztok!
Hú, köszi hogy ilyen sokan reagáltatok. Nem akartam senkit sem felbosszantani, én nem vagyok a helyzet magaslatán ilyen dolgokban (nincsen jogosítványom) csak meg akartam tudni hogy van-e lehetőség erre, mert ma ez a téma itthon.
A betepve alatt azt ertettem, hogy be volt szívva (fű:)).
A választ megkaptam és nagyon köszönöm. Boldog Új Évet!
Amúgy sokan félreértettétek, tesóm nagy ívben kanyarodott balra (felsőbb rangú út), a másik sofőr kis ívben jobbra, és "megijedt" amikor meglátta a bátyám autóját, így inkább úgy döntött egyenesen megy, behúzta elé, így a mi autónk eleje tört, a másiknak az oldala.
Jól volt felrajzolva maga a szituáció, csak a két kocsi tulajanak a neve fel lett cserélve. Nem tudom, így érthető-e?:)
A baleset tesóm sávjában történt, a feknyomai ill. az ablakmoso folyadek is ott van még, le is lett fotózva. És a másik autó jobb oldala tört, ami ellent mond a rajznak, mert ugye ott meg lett cserélve a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!