Számlát lehet utólag módosítani?
Figyelt kérdés
Vettem egy ruhat, amit a ceg ahol dolgozom visszafizet, csak en a sajat nevemet adtam meg a szamlan, mert nem tudtam hogy a ceg nevet kell(sosem csinaltam ilyet)
Szoval lehet olyat hogy visszaviszem a szamlat es kiallitanak egy ujat mas nevre?
2018. okt. 25. 11:47
1/3 anonim válasza:
Ha még nem volt meg a havi zárás, akkor igen. Lesztornózzák, és kiállítják az új névre.
2/3 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy vannak cégek, akik jóval korábra visszamenőleg is lesztornóznak. Úgy tűnik, hogy csak a rugalmasságon múlik.
3/3 anonim válasza:
"Szoval lehet olyat hogy visszaviszem a szamlat es kiallitanak egy ujat mas nevre?"
Igen, ha normálisan megkéred őket akkor azonnal megcsinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!