Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha telefonon foglaltam a...

Ha telefonon foglaltam a kormányablakba időpontot első vezetői engedély előállítására, akkor ott nem kell külön sorszámot tépnem? A másik, hogy első kiállításkor nem kell fizetni ugye?

Figyelt kérdés
A sorszámot elküldték, viszont ezt akkor külön ott helyben nem kell tépnem?

2019. nov. 12. 17:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell ott sorszámot kérned!... leülsz és vársz ameddig megjelenik a kijelzőn az a szám ami a telefonodba van. (ne zavarjon meg,hogy közelébe se lesz a te számod azoknak amit látsz).

A második passz..elvileg már nem kell,de nem tudom

2019. nov. 12. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:

„A gépjárművezetői engedély kiadása első alkalommal illetékmentes.”

1990. évi XCIII. törvény az illetékekről III. fejezet: A gépjárművezetői engedély, a forgalmi engedély és a törzskönyv kiadásával kapcsolatos eljárás illetéke 4. pont

Ezt a pont 2016. január 1-től hatályos. Hatályba léptette a 2015. évi CXCIV. Törvény 1. § (4).

2019. nov. 12. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!