Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Rendőrség leküldi a biztosítónak?

Rendőrség leküldi a biztosítónak?

Figyelt kérdés

23 N vagyok

6 éve vezetek, október végén most először történet egy kisebb koccanásom, tegnap jött a levél hogy lezárták az egészet balesetet

Most a rendőr elküld mindent a biztosítónak vagy nekem kell bemenni a papírokat

Sajnos 2 hétig nem jutok el a biztosítóba és ezt jó lenne tudni

2019. nov. 5. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez a te dolgod, nem intézi helyetted senki...a rendőrség meg pláne
2019. nov. 5. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Te okoztad? A károsult úgyis bejelentette, ha te nem, automatikusan intéződik a többi. Azt se ártana tudni mi volt a levélben, meg hogy történt-e megállapítás, bejelentés...
2019. nov. 5. 15:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Én okoztam

Kijött a rendőr felmérte a terepet

Majd közölte hogy 3 hét múlva be kell menni a rendőrségre

Én ezt megtettem a rendőrnőnek elmondtam mi történt lezárták az ügyet

Kaptam 5 büntető pontot meg fizessek be 40 ezer Ft büntetést

A rendőrnő annyit mondott hogy a papírokkal menjek be a biztosítóba onnan tovább ők intézik a károsult felé a dolgokat

2019. nov. 5. 16:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A kárbejelentést 8 napon belül meg kell tenni a koccanástól számítva, ez megvolt? Utána a hatósági határozatot kell majd utólag bemutatni még, szintén annak kézhez vételétől számított 8 napon belül (ez következik most, ha jól értem).

A károsultnak pedig 30 napja van bejelentenie az eseményt.

2019. nov. 6. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!