Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan vehetek Szlovákiából...

Hogyan vehetek Szlovákiából autót?

Figyelt kérdés

Egy szlovákia autókereskedésben találtam egy jó autót. Hogyan tudom megvenni és hazahozni? Trailerem nincsen, úgy szeretném, ahogy a német autókat szokták, hogy ideiglenes rendszám legyen hozzá amíg rá nem tetetem a magyar rendszámot.

Ismerősöm azt mondja, hogy ha kikérem szlovákiában a nevemre az ideiglenes rendszámot, hogy áthozom Magyarországra, akkor nem fogják kiadni nekem. Szerinte csak rendszám nélkül lehet elhozni. De miért? Csomó piros szélű német rendszámot látok nap mint nap, akkor én miért ne tudnék olyat kérni? Magyar rendszámot akarok rá minnél gyorsabban! Nem trükközni akarok. Csak nem akarok trailerezni Nitra-ról Kecskemétig.

2019. szept. 20. 14:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!