Miért nem indul az autóm? Tegnap még semmi baja sem volt.
Tegnap még két rövid úton voltam vele, semmi gond nem volt. Ma reggel meg egyáltalán nem indul, az önindító csak kattan egyet, és semmi, nem is próbálja indítani.
Milyen egyszerűbb probléma lehet, amit megnézhetnék mielőtt szerelőt hívok?
Köszi.
Minden meghibásodás így kezdődik: eddig jó volt, aztán egyszer csak már nem jó.
Ha szerencséd van akkor csak az akku merült le. De lehet önindító hiba is. (Nálam is így kezdődött, délelőtt még jöttem-mentem az autóval. Délután leparkoltam, majd egy óra múlva nem indult az autó. Egyik szerviz az akkut akarta velem jó pénzért kidobatni, másik a gyári riasztót akarta szétszedni, mondván, hogy "tuti az tilt le", végül a harmadik szervizben kicserélték az önindítót. Azóta, évek óta, ugyan azzal az akkuval, ugyan úgy gyári riasztóval jó az autó.)
Nem hagytam bekapcsolva a fényszórót, és mást sem.
Ég a fényszóró, ha bekapcsolom. Rádugtam az akksitöltőt, így is semmi.
Feltehetően önindító.
Nekem automata váltós a kocsim én vásárlás után egyből fel is újíttattam biztonsági okból.
Beszélj egy ismerős autószerelővel
"akku vagy önindító"
A kettő között volt a hiba. A saru kábelrögzítő kapocsnál volt a kábel megtörve.
Egyszer véletlenül beindult a kocsi a szerelőnél, majd teljesen elment az áram, így lehetett következtetni a hibára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!