Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW Vélemény 330d?

BMW Vélemény 330d?

Figyelt kérdés
[link]

2019. júl. 22. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Három okból fog rámenni inged-gatyád.

1. Öreg.

2. Dízel.

3. BMW.

Nem javaslom.

2019. júl. 22. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Előző véleményével jobban nem is érthetnék egyet. Meg 350 ezer km... Behozott... Mi kell még :D

Ne állj be szerintem ebbe a "20 éves dízel BMW-t hajtok, és azt hiszem én vagyok a király" sorba. Van belőlük elég :(

Ez az autó gáz. Gyűjts még, és vegyél egy valamirevalóbbat 2-3 millióért. Nem is értem miért veszik ezeket... Oké hogy olcsó... De rendesen fenntartani a tulajok 70%-a nem bírja, mert nincs 50 ezer forintja otthon félre téve.

Csak olvasd el mit ír a tulaj, mit csinált vele az elmúlt két évben... Ráköltötte az autóra a jelenlegi piaci értékét... Mérlegeld, hogy ez bele fér-e neked anélkül, hogy az autó egy forinttal is többet érjen.

2019. júl. 22. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Ne hallgass rajuk, vedd meg, a diszkóba te leszel vele a császár
2019. júl. 22. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Az eladó melett szoljon hogy leírta az autó hibáit így valószínű nem csomó rejtett hibákkal fényezett autót kapsz, nyilván az ára ezt tükrözi ugyanis egy rendes 30d az 2millió.

Nyilván használatutó, mindre költeni kell. Első Toyotámra én is 1év alatt ráköltöttem a vételárat, így ezzel jönni hogy BMW kicsit túlzás.

2019. júl. 22. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyönyörűséges és csodálatos
2019. júl. 22. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
Sokan beleszaladtak a rokonságba hasonló autókba. Már mind megszabadult tőle. Pedig ebbe volt olyan aki elég tehetős, de nem bírta és nem is akarta állandóan fizetni a szervizt. Meg sose lehetett rá számitani, mindíg volt valami baja. Egy szerviz, javitás, csere alkatrész mindíg több százezres tétel volt.
2019. júl. 22. 13:36
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Jó ez a motor, én nagyon imádtam.
2019. júl. 22. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

320d tulaj donos vagyok!Ez egy őszinte vélemény lesz!

Nagyon faxa kocsi!Nem kell sokat költeni,nem eszik sokat,egyszerű az elektromos ablak a legnagyobb bonyodalom benne.De!Nem ajánlom,mert saját bőrömön tapasztalom,hogy bármi bef*shat,és ne drága dolgokra gondolj!De ahoz pont elég,hogy megálljon alattad a kocsi,és ez nem azért van,mert fos bmw,hanem,mert öreg és elfáradnak az anyagok!Nekem eddig tönkrement egy 500 forintos szénkefe a generátorba,és nem volt töltés,ha messze járok akkor otmaradok,így 15 kilométert lámpa nélkül elkecmeregtem vele,volt,hogy elérett egy vízcső,elfojt a víz.De az ablaktörlő is volt,hogy elromlott a legnagyobb esőben,szintén egy 3000 ft-os alkatrész ment tönkre...

Ha ezeket le tudod küzdeni akkor nyugodtan vedd meg!

2019. júl. 22. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!