Első autónak miket ajánlanátok?
Kollégium nem lenne olcsóbb?
Vagy nem megoldható?
Suzuki egyenlő modern Trabant...
Ismerős most vett 5,7-ért Vitarát szalonból és azt mondja sok az olcsó műanyag, meg nem ad jó vezetési élményt...
De akinek az kell, hogy elvigye A-B-be annak jó, meg a Dacia is.
Jó, de a kérdezőnek suliba járáshoz kell, első autónak.
Nyilván majd 6 millióért én sem akarnék egy "vagon műanyagot" vásárolni, de első autónak egy használt Suzuki szerintem megteszi.
Látom szépen le lettem húzva a Volkswagen Polo-val - pedig ezt egy autószerelő ismerősöm mondta, hogy első autónak tökéletes... na mindegy... :-)
Gondoltam olcsóbb buszozni, mint napi 150km-t vezetni... ezt gondold át.
De nem csak az ára vészes ennek... Gondolj bele, pl 9 órád van egyik nap, amiből hármon tz-t/dolgozatot írtál + következő nap felelések lesznek és a fakultáció anyagát is át kéne nézni...
Nem gyakran lesz ilyen napod, de egy ilyen hosszú nap után is be kéne ülnöd hullafáradtan a volán mögé és levezetni 75 kilómétert...
És ez egyszerre sok. Rutintalan vagy, fáradt leszel, sokat kell vezetni.
Ez egy gyerek szervezetének sok!
Nem említve a nagy balesetveszélyt, amit esetleg fáradtan, friss jogosítvánnyal, rutin nélkül jelenthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!