Adott egy Suzuki swift 1,3 glx-c,1996-os gyártású. Szereti hörpingetni a motor olajat. Mennyibe fáj egy hengerfej felujítás? És mennyibe uj dugók belefúrása gyűrüvel?
12-nek:
Pont ilyesmiket mondtak, tanácsoltak eddig civilben. hogy a legjobb kocsik ezek, ezer év meg egy nap amig megy, most ha le alvázvédőztetem, akkor elmegy jó pár évig még, stb. Hát ezért estem gondolkodóba a fel ujjítás kapcsán... ha kaka lenne az egész gép, akkor nem kérdés hogy szarnék rá. de nem kaka, vagy ha valamit cserélni kell, akkor bontóban fillérekért van hozzá minden... (ezt mondták) na ezért is gondolkodtam el egy fel ujjításon, amikor megláttam hogy kajálja az olajat...
11:
Az mellett amit leírtam 12-nek, az mellett ez is pont így minden igaz amit leírtál. Tudom hogy nem jön vissza amit ráköltök, de azt magamnak csinálom, nem azért hogy a kocsit annyival többért megpróbáljam majd eladni. másrészről arra is gondoltam, hogy másik autót vennék, pl. egy golf 4 est :D mondjuk (nem tudom most mennyiért adják) 650 000 -ért, amit bizztos hogy egy lelakott szar, amellet hogy ugyanugy kajálja az olajat mint ez a kis autó. Ráadásul jóval drágább abba minden, mint ebbe a swiftbe...
Mindenkinek köszönöm az építő válaszokat! :)
Ha tudtok hozzászólni még, vagy bármit ezzel kapcsolatban, azt nagyon szívesen venném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!