Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy Suzuki swift 1,3...

Adott egy Suzuki swift 1,3 glx-c,1996-os gyártású. Szereti hörpingetni a motor olajat. Mennyibe fáj egy hengerfej felujítás? És mennyibe uj dugók belefúrása gyűrüvel?

Figyelt kérdés

#Suzuki Swift #Swift #Suzuki motor felújítás #Motor generál suzuki.
2019. júl. 20. 20:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy van egy nagyjából 150-200 ezres autód és erre akarsz most ugyanennyit rákölteni. És ettől az autó fiatalabb nem lesz, illetve jobb se csak egy kicsit. De az meg nem ér 200at. De nem az én pénzem. Esetleg még egy szelepszárszimmering cserét be lehet vállalni. De lehet megoldja, lehet nem...
2019. júl. 21. 10:23
 12/19 anonim válasza:
Ha csak hengerfejet kell felújítani. Síkolás, szelepek becsiszolása,szelepszár szimeringek cseréje. Akkor az kb olyan 50ből megvan. és megy a gépezet. Új dugattyú felesleges esetleg egy gyűrűzést megér de az is olyan 20 ezerből megáll. Új olaj meg sallangok plusz 10-15k aztán elmegy még sokat. Ha ezt elköveted a motoron akkor a kasztni pár év alatt lerohad de a motor még akkor is jó lesz. Esetleg ha tovább mész akkor kasztnizás valami normális lakatossal és még 10 évig is járhatsz vele.
2019. júl. 21. 13:48
 13/19 A kérdező kommentje:

12-nek:

Pont ilyesmiket mondtak, tanácsoltak eddig civilben. hogy a legjobb kocsik ezek, ezer év meg egy nap amig megy, most ha le alvázvédőztetem, akkor elmegy jó pár évig még, stb. Hát ezért estem gondolkodóba a fel ujjítás kapcsán... ha kaka lenne az egész gép, akkor nem kérdés hogy szarnék rá. de nem kaka, vagy ha valamit cserélni kell, akkor bontóban fillérekért van hozzá minden... (ezt mondták) na ezért is gondolkodtam el egy fel ujjításon, amikor megláttam hogy kajálja az olajat...

2019. júl. 21. 15:19
 14/19 A kérdező kommentje:

11:

Az mellett amit leírtam 12-nek, az mellett ez is pont így minden igaz amit leírtál. Tudom hogy nem jön vissza amit ráköltök, de azt magamnak csinálom, nem azért hogy a kocsit annyival többért megpróbáljam majd eladni. másrészről arra is gondoltam, hogy másik autót vennék, pl. egy golf 4 est :D mondjuk (nem tudom most mennyiért adják) 650 000 -ért, amit bizztos hogy egy lelakott szar, amellet hogy ugyanugy kajálja az olajat mint ez a kis autó. Ráadásul jóval drágább abba minden, mint ebbe a swiftbe...

2019. júl. 21. 15:25
 15/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm az építő válaszokat! :)

Ha tudtok hozzászólni még, vagy bármit ezzel kapcsolatban, azt nagyon szívesen venném! :)

2019. júl. 21. 15:26
 16/19 anonim válasza:
Ha van elég hely a kertedben, akkor vennék még egy swiftet jó motorral és papírok nélkül 60-70 ezer forintért és akkor egy ideig megoldódna az alkatrész probléma. Ha csak egy motorcserét akarsz, akkor ugyanannyiba kerül egy használt motor, mint egy komplett rossz karosszériájú papír nélküli autó. 😃
2019. júl. 26. 23:31
 17/19 anonim válasza:
Persze ott kérdéses az is, hogy milyen állapotban van a motorja, mert azt nehéz kideríteni, de újonnan nem érné meg motort venni bele.
2019. júl. 26. 23:37
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2019. júl. 28. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:
50 ezerért veszel egy top motor bele, és nincs hiba.
2022. jan. 17. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!