Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy hosszabb motoros túrán...

Egy hosszabb motoros túrán akaratlanul (bedöglött a telefonos navi) felkerültem az Osztrák autópályára matrica nélkül. Már nagyon jöttem volna haza, így maradtam rajta. Van valakinek tapasztalata ilyenkor mi várható?

Figyelt kérdés

#osztrák #motorral autopálya
2019. júl. 19. 23:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja az elég húzós, gondolom már eléggé késő is volt akkor. Hát, még azért lehet benne bízni, hogy valahigy megúszod, de lélekben készülj rá fel :D
2019. júl. 23. 22:14
 12/19 b1812567 ***** válasza:

Ha nem állítottak meg, hogy ellenőrizzék a matricát, akkor nem fognak megbüntetni utólag ezért.

(Jelenleg nem ellenőriznek telepített kamerával, egyébként is, motoron annyiféleképp el lehet - szabályosan - helyezni a matricát, hogy annak ellenőrzéséhez kameraerdő kellene.

Nekem pl. a teló szárára rögzített kis táblán van, kb 50 cm magasan, és oldalra néz. Sem fentről, sem szemből, sem hátulról nem látná kamera. Mégis szabályos, és nem is büntetnek meg.

A gyorshajtás más kérdés.

2019. aug. 2. 22:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Már el telt két hét és még nem jött semmi. Akkor bizakodom még tovább.
2019. aug. 3. 09:09
 14/19 A kérdező kommentje:
Több mint egy hónap eltelt, már azt hittem, hogy megúsztam. Aztán tegnap jött egy csekk. 75 euró. 80-as korlátozásnál 106 km/h. Azt sem tudom, hogy egyáltalán autópálya volt e? Nem írják, hogy hol volt pontosan.
2019. aug. 29. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
Még a 75 euro egész vállalható. Sajnálom :/
2019. aug. 29. 21:35
 16/19 anonim ***** válasza:
A németek egy 80-as tábla után 500 méterrel kitesznek egy újabb 80-as táblát. Az osztákok 200 méter múlva egy trafipaxot. Én is futottam bele. A gázról vettem le a lábam 130-nál. Nem akartam fékezni. Ausztria a Balkánhoz tartozik. Nyomtak olyan munkaszerződést az orrom alá, hogy azt valószínűleg a magyar jog sem tolerálná.
2019. aug. 29. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Helló! Végül jött bírság a matrica miatt?
2020. júl. 30. 05:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem jött a matrica miatt bírság.

Viszont gyorshajtásért kaptam másikat is, másik autópálya szakaszról :(

2020. okt. 9. 19:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Akkor 150 euró összbírság? Mondjuk azóta sem értem, hogy hihetted, hogy nincs sebességkorlát :D Az csak az Autobahn egy-két szakaszára igaz.
2020. okt. 10. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!