Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó matrica eltávolitás?

Autó matrica eltávolitás?

Figyelt kérdés

Hogy tudok eltávolitani az autórol egy kb 10x20cm-es matricát? Ha simán lehúzom róla szerintem rajta marad a ragasztó. Ha napon hagyom az autót le tudom a ragasztót kaparni biztonságosan, hogy a fényezést ne sértsem?

Ha nem akkor mivel tudom lemosni a ragasztót, ami nem viszi a festéket is?

2019. jún. 21. 14:55
 1/8 Beviz Elek ***** válasza:

Izopropil alkohol simán leszedi a ragasztót.

Műanyag elemekre ne menjen rá.

2019. jún. 21. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:

fontos eltávolítani?

milyen matrica?

2019. jún. 21. 15:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2019. jún. 21. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül muszáj, de jobb lenne :))

FakeTaxi matrica -.-

2019. jún. 21. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A matrica nyoma mindenképpen ott fog maradna halványan, ha sokáig volt fent, mert alatta nem érte a festéket napsütés, nem fakult ki.
2019. jún. 21. 17:41
 6/8 JulesTS ***** válasza:
Autósboltban lehet kapni matrica eltávolító spray-t. Az nem bántja a fényezést, oldja a matrica ragasztóját és a matrica anyagát is felpuhítja. 18 éves "márkakereskedő" matricát szedtem le vele a hátsó szélvédőről úgy hogy a fűtőszálak nem sérültek.
2019. jún. 21. 20:45
 7/8 anonim válasza:
Jules TS tudsz mondani pontos ragasztó eltávolító nevet? Nekem is ugyan ilyen matricát kéne eltávolítani ugyan onnan. Hogy ne sérüljön a fűtőszál. Részletesen leírhatnád még mit használtál a leszedéshez nagyon hasznos lenne.
2021. márc. 23. 16:15
 8/8 JulesTS ***** válasza:
Motip Citrus Cleaner Sticker Remover. Elég durva műcitrom illata van, de a matricát leszedte.
2021. máj. 18. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!