Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo 159 1.8 benzines...

Alfa Romeo 159 1.8 benzines vélemény?

Figyelt kérdés

Igazából tisztában vagyok vele, hogy nem Alfa Romeo a legracionálisabb vétel, így a szentbeszéd annyira nem érdekel.

Viszont akinek tapasztalata van vele, leírná nekem a véleményét.

2019. júl. 19. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem alfán van. Nem bántam meg, de azért van/lesz is baja.

Visszatérve a kérdésre. 159-hez, kérdező melyik motorra gondolsz? Ha a turbós 1.75 (1.8) TBi-re gondolsz, akkor ha a fogyasztás nem zavar, nyugodtan megveheted mert az elég jó konstrukció lett de a 3.2 v6 GM motort kerüld el az egy betegágy és nem is megy. Ehhez az autóhoz az 1.9 16v dízel lehet még egy jó választás de csak is egy chippel és így legalább dinamikusabb is lesz mert kicsit nehéz a bódé. "Ti" felszereltségnek ami a hirdetésekben szerepel, jól nézd át mert a Ti-k jóval drágábbak mint a normál társaik de a nem hozzáértő nem tudja a különbséget. (más magasság,küszöb, front stb.) Ha a szívóbenzinesre gondolsz ami ugye a JTS-ek, azokat kerüld el ha jót akarsz. Ehhez a bódéhoz eléggé szenved, illetve kokszosodik is, de cserébe annyit eszik mint a 200 lovas turbós TBi de nem is megy olyan jól.

// Jelenleg egy TS alfám van, illetve egy JTD. Imádom a ts hangját, erejét főleg 4000 felett de a jtd kellett a kompromisszumok miatt..:D (Lassan 14 éve alfázom.) Ha rám hallgatsz, veszel egy jó 1.9 JTD-t/1.8 tbi-t alfás facebook csoportból. Ott tudsz találni szervízkönyvest/jól karbantartott példányt amivel tutira nem fogsz szopni, mintha megvennéd egy lepukkant kereskedőről.

Lehet nyugodtan lepontozni akik szarolaszozni jöttek.

2019. júl. 21. 22:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak JTS motorokat nézek. Lehet nem lesz egy versenyautó, de én nem is száguldozni akarok. Megbízhatóság nekem fontos. 1.8, 1.9, 2.2 jtseket nézegetem, szerencsére mindháromból van 1-1 elérhető távolságban.
2019. júl. 22. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Megbízhatóság a fontos és JTS-t akarsz? Előtted írta le, hogy JTS -t kerüld, mert betegágy... És én is azt mondom, mivel egyik ismerősöm a második motor felújításon esett át.. Ja és 1.9 JTS nem létezik.
2019. júl. 22. 19:05
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 te mostmár egész biztos, hogy csak trollkodni vagy itt.
2019. júl. 22. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Kuldj majd számláról képet mikor osszekokszolja magát a másfél tonnás bódé alatt a kis szívómotor. Én szóltam.
2019. júl. 22. 20:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Így van biztos trollkodno akarok, inkább te trollkodsz, mert nem tudod értelmezni amit írtunk. De ha ennyire Jts párti vagy, akkor vedd meg. Majd rájössz, hogy nem butaságot mondtunk. Egyebkent olvasd vissza figyelmesen, hogy mit irtunk!!
2019. júl. 23. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyik munkatársamnak 1.8 jts van. A motorba csak okosketeketvkellett cserelni, a motorja jó de kb a kocsi összes többi részére már 6-7 kilója ráment egy év alatt, amíg az én D corsámnak semmi baja.:) egyszerre vettük
2019. aug. 8. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!