Megvegyem a BMW-t? E36 vélemények?
Van 900.000 Ft-om, első autót szeretnék venni. E36-os BMW-ket nézegettem.
Mi a véleményetek az e36-osokról?
Apám szerint valami kisautót kéne inkább vennem, de nekem a szívem a BMW felé húz.
Néztem többet is élőben már.
Több is van a környéken, friss műszakival árulják, tehát nem zsákbamacska lesz. Olajcsere, vezérlés csere, szűrő csere is megvolt rajtuk.
Vannak típushibái az autónak?
Van olyan típus hibája, ami drága?
Előre látom, hogy a válaszoktól függetlenül fogsz venni egy tekert ex német HULLADÉKOT, amivel úgy átvágnak, hogy huzatosra fosod magadat
Először is..
900.000 Ft-ért nem kapsz E36-ot. Mármint E36 alatt egy üzembiztos, közúti közlekedésre alkamas autót értek. Nem a szarrá huggyá rúgótt import moslékot, amit készülsz venni.
Ha van 900.000-ed, akkor olyan 400 nagyon max 500.000-ért nézz valami kis ccm-es szívó benyát.
Találtál a környéken friss műszakist? És? Akkor mi van?
Neked az garancia, hogy 2 hétre rá nem jön egy 200-es szerviz?
Kicseréték az olajat? Tényleg? Végülis, x km után kötelező :D
Látszik, hogy aboszlút lövésed sincs.
Te leszel az a balek, aki 900.000 félre rakott pénzből vesz egy bontásra váró moslékot. Aztán tankolni nem fogod már tudni, mert a havi fizuid fognak rámenni az első hónapokban.
Kérdező fogalmad sincs az egészről, ez tisztán látszik az írásodból.
Halgass a faterra inkább.
900-ért nem fogsz kapni normális BMW-t. Lesz majd egy óratekerés után is a világ összes km-ével rendelkező, legjobb esetben 15 éves lefingott valamid.
Ennyi pénzért egy kicsi szívóbenzines autót nézz. Sőt, inkább gondold át, hogy tényleg használnád-e annyit az autót, hogy megéri erre kivágni az összes spórolt pénzed, ahelyett hogy elkérnéd heti 1x a fater kocsiját.
900-ért E36-os ami nem zsábamacska????
"Álmodozás az élet megrontója"
"Több is van a környéken, friss műszakival árulják, tehát nem zsákbamacska lesz"
Persze hogy nem az. Borítékolhatóan szívni fogsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!