Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Brembo Xtra féktárcsa megéri?

Brembo Xtra féktárcsa megéri?

Figyelt kérdés

Most viszonylag jó áron lehet most beszerezni ilyen fék tárcsát, azt kell róla tudni, hogy ez brembo állítólag prémium minőségű lyugatott féktárcsái.

Megéri megvenni, jelent valami pluszt vagy csak abszolút dizájn?

Illetve eleve a brembo tárcsákról mik a vélemények?

Hallotam már olyat, aki ingyen sem rakná fel a kocsijára, másoknak nem volt probléma vele.

2019. júl. 15. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Hulladékok. Ahogy faecbook csoportokban látom folyamatos problémák vannak az "überkirály" bremboval és az elmelegedés miatti deformációval.

Én azt mondom ha kevés a fék akkor nem "márkás" féktárcsa kell a kocsi alá, hanem nagyobb fék.

2019. júl. 15. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Felsőkategóriában kiválóak, alatta hulladék. Felejtsdel.

Ate, Zimmermann, TRW, Bosch ami féknek hívható.

2019. júl. 15. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Tökmindegy milyen kategória, sok autónál ( pl az E46-is ilyen, vagy akár a Mondeo MK3) fogyóeszköz mert elulméretezett a fék az autó súlyához ( és adott esetben a tempójához) képest.
2019. júl. 15. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Norál utcai autókhoz szerintem felesleges az ilyen lyuggatott meg mart meg nem tudom milyen "sport" tárcsa. A gyárban nem hülyék dolgoznak, tudják méretezni a féket a gyári tömeghez, teljesítményhez, futóműhöz képest. Szóval én feleslegesnek tartom az ilyet. Egy jó minőségű ATE, vagy TRW-t sokkal szívesebben dobnék fel. Ha a teljesítmény utólag meg van buherálva, akkor inkább egy mérettel nagyobb tárcsa legyen, mint az ilyen "csodafékek"! Én így gondolom.
2019. júl. 15. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Latom az oldal semmit nem változott az elmult tiz évben. Illetve nem az oldal, hanem az idiota felhasznalok, akik szarra nullazzak a normalis válaszokat. Kopjetek vert.
2019. júl. 15. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tökmindegy a kategoria, a Brembo nagyon jo feket csinal a 40+ millas sportkocsikra, de utcaiban fos. Egy Mondeo miota felsokategorias autó.
2019. júl. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!