Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen olcsón fenntartható...

Milyen olcsón fenntartható autót ajánlotok használtan max 1,4 millió ft-ért?

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha országúton úgy 4-5 literig beérné és városban sem menne nagyon följebb 6 liternél.

Ideális autó olyan lenne, amire a kötelezőkön kívül nagyon ritkán kell költeni, tehát megbízható.. és ha kell is rá költeni, akkor is olcsó.

Felszereltség tekintetében nincsenek irreális elvárásaim. Kb ennyi:

ABS, klíma, elöl elektromos ablak, lehetőleg legyen benne centrálzár és 5 ajtós kivitel.

Kb 10 évig szeretném használni, leginkább 50km-es Debrecen és Nyíregyháza között, de sokszor városban is, évi kb 12000 km-re, tehát ezek alapján szerintem dízel nem is jöhet szóba, csak benzines. (Egyébként elektromos lenne az ideális, de ilyen áron nincs semmi sajnos)

2019. júl. 15. 15:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mondjuk az utolsó linkeltnél nekem elég gyanús az a 39 ezres kilóméteróra állás :D

Nem mondom, h lehetetlen, de ez évi 2000 km sincs. Eléggé tekert gyanús

2019. júl. 15. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Vagy csak valaki megvette és 90 százalékban napi 5km-t ment az autó, munkába és vissza 3 utcával odébb.

Vannak ilyen emberek.

Ezzel az éves 3-4 ezer kilóméterrel jobban amortizálnak mint évente 40 ezer pályával.

2019. júl. 15. 21:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez a másik ok, ami miatt jobban félek a kevés km-es autóktól. A legjobb nyilván az lenne, ha csak a nagy utas nyaralásokkal tették volna bele ezt a kevés km-et.. :D Minden évben kiruccannak vele Olaszba mondjuk, meg párszor a Balcsira Nyíregyházáról.. úgy reális is 20 év alatt ez a 39K km, ja, és amikor nem használják, akkor garázsban tartott. Na így mondhatni gyári állapot lenne :D

Csak akkor szerintem többet érne mint amennyiért kínálják.

2019. júl. 16. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Pár éve találkoztam telekocsizás közben 50 év körüli, jól szituált úrral.

Elmondása szerint van egy tizen éves, újonnan vett Citroen Xsara-ja, amivel évi 2-4ekm-t megy.

Mert nem szeret vezetni, de az asszony rábeszélte, hogy kell a szép kocsi, ezért havi 3-4 alkalommal eljárnak vele bevásárolni, meg némi apró még összegyűlik mellette. Egyébként pedig telekocsizik és tömegközlekedik az Úr.

Ha nem magam hallom, nem hiszem el, hogy ilyen is van. Tehát létezik valós, keveset futott, megkímélt tizenéves autó. Rákérdeztem, nem eladó. :-)

2019. júl. 23. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!