Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Váltsak sulit vagy ez normális...

Váltsak sulit vagy ez normális? (oktató téma)

Figyelt kérdés

Oktató csak 2 van a jelenlegi sulimnál, és ez egy kis családi-baráti vállalkozás amugy is.

Tehat.. 10 órát voltam vezetni eddig de az oktatóm elviselhetetlen. Az elején leszögeztem hogy soha az életben nem vezettem autót, es hallottam hogy halkan mondja a bajsza alatt hogy "na ez nehéz feladat lesz". Folyton ordibál velem és megaláz, van amikor az ut kellős közepén nyom egy satuféket és lehuzott ablakok mellett odribál velem és mindenki minket néz. Minden óra arról szol hogy elviszem postára, boltba, a fiához, és van hogy 20percet várok rá a kocsiban. Ugyan azon az útvonalon megyünk mindig, és csomoszor észrevettem hogy mond valamit, hogy mit hogy kene csinalni de masnap meg az ellenkezőjét mondja. (más tanulótol is hallottam hogy összezavarja őket is). Pl a kanyarodo főútvonalat ha kovetem akkor azt mondja nem kell indexelni. Másnap meg azért b.ott le hogy miért felejtek el indexelni. Olyat is mondott hogy ha kanyarodni akarok akkor fékezés legyen az első dolog de másnap le lettem csesz.e hogy miért fékezek amikor az index az első dolog. Tegnap pl 30 sebességnél 3dikba akartam húzni a váltót, erre olyat csapott a kezemre hogy piros lett a kezem. Állítólag 40nél kellene 3masba húzni. Ez már a 2dik eset volt hogy rácsapott a kezemre, de olyan is volt (parkolóba) hogy nyomtam kucsit a féket de nem kellett volna és ő mérgében konkrétan lerántotta a lábam a fékről. Néha attól félek hogy megüt, pedig 24éves nő vagyok, ő pedig azthiszem 65éves 110 kilós ferfi

2019. júl. 15. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Meg kell tanulni vezetni, nem iskolát és oktatót váltogatni. Most tör ki az a hiszti, amit általánosban elfojtottál?
2019. júl. 17. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!