Tessék mondani, ha valakik motort szerelnek, akkor miért kell azt közben állandóan járatni, meg nyomni a gázt?
3as,jól kib asznál a kérdezővel ha elindítanád őket.
tuti felkötné magát főleg ha vagy 300kmre vagytok egymástól.
A sufniban szerelgető hozzá nem értők szokták csinálni ezt. Bőgetik, mert nem igazán tudnak mit kezdeni vele.
Hozzáértő szerelő elindítja, max kicsit alapjáraton járatja, egy két kisebb gázfröccs stb. majd próbakörre megy. Az üresben túráztatásnak kb semmi értelme. Pláne hosszasan magas fordulaton
Tegnap délután én is szereltem a kerti traktoromat. 123ccm,két ütem. Van hangja.
Valamiért magas volt az alapjárat, nem tudtam váltani, mert darálta a váltót.
1. be kellett melegíteni a motort, ez csak járatással megy.
2. meg kellett keresnem,miért magas az alapjárat. Ez is csak akkor megy, ha jár a motor.
3. miután kész lett, mentem vele egy próbakört. Járó motorral.
A motor szerelésnek van olyan része, ahol járatni kell a motort. Az más kérdés, hogy ha valaki napi szinten szerel, idegesítő a szomszédoknak, ezért nem is illik szabadtéren, nyitott garázsban csinálni lakóövezetben. De egyszer-egyszer el kell viselni. Mi is elviseljük, amikor a szomszéd kislánya hétvégi bulikát rendez a barátokkal a kerti medence partján, és éjjel 11-kor még röhögcsélnek, meg félrészegen idétlenkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!