Mi értelme van a 2000 cm3 feletti kocsiknak?
3 literig megértem, felette viszont csak pénisznövelő.
Kivéve ha valaki gazdag, és szerelemes lesz mondjuk egy V12-es motor hangjába! Akkor megértem - amúgy meg hülyeség.
Például a BMW legerősebb 3 literes hathengerese még az X6-ost is sportosan mozgatja, és az egy hatalmas terepjáró!
Szerintem is inkább 3 literre kéne ezt a határt kitolni.
Amúgy meg szerelem is.
Ma hallottam egy 5.7 Chevy Small Block V8-at.
Könnybe lábadt a szemem.
Jaj már megint ez a dízel vs benzin:P Nemigaz, hogy midnen héten 2x van ilyen kérdésnél:D
Szerintem dieselnél van értelme a 2000 feletti autóknak... elfér az a pár ccm nagyonsokkal többent nem eszik, és sokkal jobban lehet vele nyomatékozni... ( Ezért is tenném fel énis a kérdést h van-e értelme -egy közepes méretű autónál- dízelnél 1.7 turbo alatti, benzinnél az 1.2 alatti autóknak?)
Szerintem meg az hülyeség, h pl a renault is gyárt vmi 1.2 v 1.4 tdi ( állítólag thaliamotoros) vmi escape v micsoda... Meg még régen láttam 1.2 Hdi v milyen skoda fabia kombit... na hát abban mennyi a nyomaték?:D Mennyire lesz tartós az a dízel motor?:D
Benzineseknél tényleg nemnagyon van értelme a 2000 fölöttieknek... havernak volt 2.0 automata ford mondeo hát pfff nem is ment jól, vezettem... itt ahol lakom van egy 2.8i ford scorpio automata NA ANNAK MI ÉRTELME????
Szerintem ott benzinesben ink a sportkocsik a nyerők, és akinek van pénze sportautóra fizesse meg:) Álmom a 2.0 EvoIV/IX, remélem egyszer majd teljesül, de mindenképp lenne egy futkosós autóm mellé:P Arra amire én használnám, ide oda menni esetleg városba bemenni, szerintem nekem még egy 1.8-as is sok lenne...
De én azt mondom, futkosni mindennapi autónak én a dízelt szeretem, játszós, sport meg 2. autónak én benzinest vennék ha telne rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!