Kb. mennyiért lehet használt, jó állapotban lévő cbr125 vagy cbf125-öt venni?
CBR-t 300-400ezer fölött. CBF-et olyan 300ezer.
egyébként te melyiket vállasztanád, mi okból? énis ezen a 2-n gondolkozok :)
Igazából nem tudom melyiket fogom megvenni,de valószínűleg az ár fog dönteni :(
Egyébként külsőre mindkettő tetszik.
Nem tudom motorilag milyen különbség lehet köztük,de úgy tudom mindkettő 4 ütemű,szóval biztos hasonlóak.
cbf olcsóbb mitn a cbr?:O Nem mostani 1-2 éves fejlesztés? mert akkor biztos 6-tal v többel kezdődik:P
Én ink elhagynáma z a b betűt és cr 125-öt vennék v hozzátennék még 1 m betűt és akkor egy crm-et :)
Én is szeretnék most 125-ös motort venni, ha nyár végére összejön rá a pénz... de sztem 250 körül és kétüteműt, szeretném h erősebb legyen :)
Viszont a kérdésre: igen cbr 125 r a legrégibb kiadás olyan 300 körül:P
00:04
Milyen motorért gürizel,ha szabad érdeklődnöm? :)
hát ez van, besegít. és örülök neki, hogy ilyen apám van. de most azt kellett volna mondanom, hogy "asszem CBF-et FOGOK VENNI, mert az újon olcsóbb"? ha abból a pénzből kéne élnem, amit életem során megkerestem, asszem éhenhalnék. úgyhogy ez van, besegít. cserébe jó bizonyítvány, viselkedés, és besegítek a házimunkában. bár ezzel nincs viszonozva 600 000ft, de szimbolikusan...
kérdező: mi mellett döntöttél végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!