Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb. mennyiért lehet használt,...

Kb. mennyiért lehet használt, jó állapotban lévő cbr125 vagy cbf125-öt venni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:

CBR-t 300-400ezer fölött. CBF-et olyan 300ezer.

egyébként te melyiket vállasztanád, mi okból? énis ezen a 2-n gondolkozok :)

2010. júl. 10. 16:44
 2/9 anonim ***** válasza:
sehol nem lelek cbfet eladót :D:D
2010. júl. 10. 19:58
 3/9 A kérdező kommentje:

Igazából nem tudom melyiket fogom megvenni,de valószínűleg az ár fog dönteni :(

Egyébként külsőre mindkettő tetszik.

Nem tudom motorilag milyen különbség lehet köztük,de úgy tudom mindkettő 4 ütemű,szóval biztos hasonlóak.

2010. júl. 10. 21:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy azt hittem kicsit olcsóbbak :(
2010. júl. 10. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:

cbf olcsóbb mitn a cbr?:O Nem mostani 1-2 éves fejlesztés? mert akkor biztos 6-tal v többel kezdődik:P

Én ink elhagynáma z a b betűt és cr 125-öt vennék v hozzátennék még 1 m betűt és akkor egy crm-et :)

Én is szeretnék most 125-ös motort venni, ha nyár végére összejön rá a pénz... de sztem 250 körül és kétüteműt, szeretném h erősebb legyen :)

Viszont a kérdésre: igen cbr 125 r a legrégibb kiadás olyan 300 körül:P

2010. júl. 10. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
egyébként CBFet énse találok használtan. csak olyan KB ár lehet amit írtam. CBR van olcsóbban is :) a CBF újon 650 000 ft. motorilag a CBR erősebb, gyorsabb, vízhűés, és hátul is tárcsafék. a CBF-en dob, és ez léghűtés. nekem az apu nem akar használtan venni, nem híve a használt autó/ motornak, ezért lesz valószínűleg CBF. mert újon olcsóbb.
2010. júl. 10. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
dejó neked... Most nem b*szogatáskép... de nekem is jólenne egy ilyen apu:/ Bár én már 19 vagyok, azért írígykedek rátok, h besegít :) Nekem sajna sosem:/ max a benzinnel egy kicsit, de azt se 100%ban... Mindegyik motoromat nyári meg hétvégi munkából vettem, de mondjuk meg is becsültem mindet és jók voltak sokáig :) Csak most ezért a motorért szerintem kicsit sokat kell güriznem:D De ugyis meglesz az előreépés elöbbutóbb:)
2010. júl. 11. 00:04
 8/9 A kérdező kommentje:

00:04

Milyen motorért gürizel,ha szabad érdeklődnöm? :)

2010. júl. 11. 17:25
 9/9 anonim ***** válasza:

hát ez van, besegít. és örülök neki, hogy ilyen apám van. de most azt kellett volna mondanom, hogy "asszem CBF-et FOGOK VENNI, mert az újon olcsóbb"? ha abból a pénzből kéne élnem, amit életem során megkerestem, asszem éhenhalnék. úgyhogy ez van, besegít. cserébe jó bizonyítvány, viselkedés, és besegítek a házimunkában. bár ezzel nincs viszonozva 600 000ft, de szimbolikusan...

kérdező: mi mellett döntöttél végül?

2011. jan. 4. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!