1992-es gyártmányú 100-as Audiban hogyan kell a klímát beállítani, hogy hideget fújjon? (kép)
A képen látható irányító panel van az autóba, és van rajta két gomb (a hópelyhes és a nyilas) amelynek nem tudom mi a funkciója. A csavarhatós szabályzók közül pedig a jobb oldalon találhatóval nem vagyok tisztába, hogy melyik fokozat hova fújja a levegőt.
További probléma az hogy ha már 25-30 fok körül van kint a hőmérséklet akkor semmit nem érek a klímával mert langyos levegőt fúj. Nem tudom, vagy hibás a berendezés vagy én nem kezelem jól. Valaki tudna segíteni?
a nyilas a hópehely alatt a belső levegő keringetés
benyomod hópehely, kövit valamelyik fokozatra (ventilátor erősség) a kövit a kékre mondjuk csutkáig le (piros a meleg). Az utolsó föntről le: ablak,ablak és láb,láb, utolsó arcba :)
Viszont mikor volt klíma tisztítva? föltöltve ellenőrizve?
Köszi a gyors választ. :)
Passz, nem tudom mikor lett tisztítva, gondolom fontos a megfelelő működés-hűtés érdekében a tisztítás. Meg persze az egészség miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!