Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul a swiftem?

Miért nem indul a swiftem?

Figyelt kérdés
Egy 97 es 1.0 swiftről van szó.. eggyik nap indítasnál nem akart beindulni csak köszörült... sok próbálkozás után végül beindult és jött ment hiba nélkül, az utána levő 4-5 alkalommal amikor indítottam pöccre indult aztán 1x 2x megint előfordult a sok próbálkozás utáni siker.. ma este pedig egyáltalán nem akart próbálkozások után se indulni ezért betoltuk... nem sikerült elősször de végül bejött.. működött meg minden de egy 45 perc elteltével menet közben leállt az autó és se indítani, se betolni nem lehet már azóta... diák vagyok nincs pénzem szerelőhöz vinni remélem ebből meg lehet állapítani mi lehet a probléma.. én a gyertyákra gyanakodok.. ha megtisztítanám/kicserélném őket megszűnhet a probléma?

2019. júl. 7. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor kivehetted volna a gyertyákat már, de nem az lesz a hiba.
2019. júl. 7. 08:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Injektor típushibájuk. De találgatni nincs sok értelme.
2019. júl. 7. 09:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is ellenőrizd az aksid, aztán töltsd egy napig, majd megin ellenőrizd..( nem működik a végtelenségig) aztán ellenőrizd a kocsi töltését, jó-e a generátor, jó-e az érintkezés..

Ha jó az elektromos rész, nézd meg kap-e folyamatosan üzemanyagot..

Talán úgy, hogy mind a három gyertyát kicsavarod, megkukkolod színét, körmök állapotát, és a hézagot...ha már itt tartasz, a kölcsönkért sűrítési végnyomásmérővel megnézed a hengerenkénti végnyomást..(nem szükséges, hogy a motor meleg legyen)

Most ennyi..

2019. júl. 7. 12:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek Injektor baja volt
2019. aug. 10. 03:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!