1/6 anonim válasza:
MItől japán egy autó? Ha a gyártását nézed, vagy a tulajdonosi körét? Vagy az eredetét?
Én Hondát vagy Toyotát vennék. Frászt....Subarut! De a kérdésed kb ennyire volt összeszedett.
Ha infót is szeretnél, javaslom add meg:
- mennyi pénzt szánsz rá
- milyen célra használnád
- mik az alap elvárások az autóval szemben
- mennyit autózol vele
2/6 anonim válasza:
Én Toyotát vennék, de nem mindegy, hogy mire kéne az autó, neked mik a fontos szempontok.
3/6 anonim válasza:
A családban 10 éve van egy 20 éves swift. Nálunk futott 200.000 kilométert. Soha nem hagyott az út szélén. Gombokbúl fenntartható. Nincs szétrohadva. Örök mint a nyomorúság. A többi japánt nem ismerem. Azt tudom hogy ismerősök szívnak mint torkos borz az ovodás korú F esekkel. mint: FosWágen, francia, fiat - alfa.
5/6 anonim válasza:
+Van egy öt éves suzukim. 100.000 kilométerrel eddi egyetlen izzó sem égett ki benne. 0 meghibásodás. Közben kolléga hasonló korú csoda voswagenében már motrot cseréltek fele annyi kilométernél.
6/6 anonim válasza:
Subaru, Jimny,új szwift, mitsubishi..ezek a szigetországban készülnek..
de inkább tiszta villany Mazdát, vagy Nissant
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!