Motorátépítési engedélyt adnak, ha olyan autóból származik a bontott motor, aminek nincsennek papírjai?
Figyelt kérdés
Be szeretnék építeni egy nem tipusazonos motort (1.3 helyett 1.6os) erre szeretnék átépítési engddélyt. Lenne egy donor autó, ami "papirok nélkül eladó" forgalomból (gondolom) kivonva. Ez akadály ilyen szempontból, vagy miután megtettem a szükséges hivatalos lépéseket, kapok átépítési engedélyt és átépíthetem a motort? Köszönöm a hasznos vàlaszokat, tapasztalatokat, tanácsokat! :)2019. jún. 28. 09:47
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom csak tipus azonosat lehet beépiteni.
2/3 anonim válasza:
Az az átépítési engedély, az komoly tervdokumentációt igényel, és nagyon nagyon sokba fog kerülni. Többe kerül a leves, mint a hús.
A papír nélküli motort meg sosem fogsz lepapírozni, hisz hogy bizonyítod, hogy nem tegnap éjjel loptad a szomszéd utcából???
3/3 anonim válasza:
Ha nem tudod igazolni a motor származását, akkor igen ez problémát jelent, de szerintem egy ilyen átépítésnél ez lesz a legkisebb gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!