Miért árul ugyanolyan Z17DTL motorokat a bontópláza hol 150, hol 200ezerért?
Mert nem mindegy, hogy mennyi kilóméter van benne.
Meg, hogy milyen állapotú gépből operálták ki.
Idézek a honlapról:
"A bontoplaza.hu az egyik legnagyobb bontott alkatrészt kínáló webáruház, amelyre jármű bontók és bontott alkatrész-kereskedők töltik fel a kínálatukat"
Vagyis NEM a bontoplaza árulja, az oldal csak összefogja több tucat bontó ajánlatát. Kb. mint az "árukeresőponthu", az sem árul, csak listáz és összehasonlít. Vagyis mucsaröcsögealsó bontó adja 150-ért, Bivalymocsoládfelső pedig 200-ért. Nem a honlap üzemeltetője árulja.
Tapasztalat a Bontóplza.hu -ról .. :!
Ha jót akartok magatoknak , innen semmit ne rendeljetek !!Gőzük nincs mit adnak el !! A címűk megvan .. személyesen viszek vissza 1 alkatrészt nekik , és búcsúzóul valakinek belevágok a fejébe ..
Nem a pénz , hanem pofátlan hazudozásuk miatt !! 30 éves tapasztalattal rendelkező szerelőnek akarják megmagyarázni , hogy a küldött alkatrész márpedig jó az autóba , mert ők neten látták .. szerinted ?!?!?!
És ezt egy kb. 20 év körüli "nő" akarja megmagyarázni !! XDD
Nem akarják vissza fizetni a pénzed , ha netalán nem jó az alkatrész. Ezért hazudnak,húzzák az időt, még fel nem adod ..a pénzed pedig úszik ..
Így megvettem újonnan az alkatrészt , hozzáteszem nem volt sokkal drágább !!
Akkor leírom a frankót emberek..
Ez a bontópláza a bontók bontott alkatrészeit próbálja meg az emberekre rá sózni !!
CLS 320 mercedeshez levélrácsot kerestem , ami 60 000 ft. újonnan.
A plázába volt 10 000-ért.Felhívtam őket , hajszál pontosan minden adatot megadtam az autómról !!!!!
Erre mit küldtek ? EGY JOBBKORMÁNYOSHOZ VALÓ LEVÉLRÁCSOT !!!!!! Mi kell ahhoz , hogy valaki ennyire idióta legyen ?! Persze vissza küldeni nem lehetett , megadták a "bontó" számát , elsőre felvették a telefont,utána soha többet !!Ezek után még a bontópláza sem vette fel a telefont,csak mikor idegen számról hívtam őket !! Szerintem nem tették ki az ablakba , amit tőlem kaptak ekkor!! Leszartam a dolgot . megvettem az új alkatrészt autodochról , és csont nélkül jó volt a verdámba úgy , hogy még a vízelvezető csöveket is küldték az alkatrésszel együtt !! TEHÁT MINDENT CSAK AZ AUTODOCH-RÓL rendeljetek , mikor 70% akció van ! ENNYI !! Ezt a bontóplázát meg engedjétek el !! Semmihez sem értenek kb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!