Érdemes dízeltisztító adalékot használni ízzítógyertya csere előtt?
Figyelt kérdés
A szervízben vonakodtak kicserélni az autóm ízzítógyertyáit (csak úgy vállalták volna, ha az esetleges beszakadás plusszköltségét én állnám) így hát megpróbálom házilag. Az ízzítógyertyák köré már öntöttem fékolajat (ezt kb. 1 hétig hagyom, hogy hasson) és arra lennék kíváncsi, hogy a tisztító adalék segíthet-e abban, hogy az ízzítógyertyák végén levő estetleges kormot letisztítsa.2019. júl. 5. 14:42
1/5 anonim válasza:
őőőő mi köze az izzítógyertya végén levő koromnak a kiszedéshez? :)
Ha a menetbe nem rohadtan lett beletéve és nem lett agyon tépve akkor simán ki kell neki jönnie.
2/5 anonim válasza:
Csavarlazítót fujj a gyertya tövére, az kioldja az esetleges koszt és rozsdát.
AZ az adalék ne kell, semmit nem csinál.
4/5 anonim válasza:
Ezek az adalékok nem erre valók. Az használt motor nem lesz makulátlanul fémtiszta belül tőle, nem ez a funkciója.
Kívülről én is csavarlazítóval próbálkoznék. A fékfolyadék elég agresszív, higroszkópos, ezért korrozív anyag. Nem locsolnám a motortérbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
2019. júl. 6. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!