Álltalában hogyan keletkeznek az okmányok nélküli motorok?
Figyelt kérdés
Főleg a kisebb 125-ös gépek esetén amiket előszeretettel használnak kamu 50-esként.
Az első tulajnál nyilván megvan minden hiszen adják a motorhoz, aztán ha ő eladja gondolom papírokkal együtt értékesebb de hol szakad meg a lánc? Miért van ennyi ilyen motor? Ha lopott azt is értem, na de ennyi lopott motor lenne? Néhány motorból alig akad olyan aminek megvannak a papírjai.
2019. júl. 4. 23:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem kulfoldrol hozzak be pl lejart muszakival vagy ott sincsenek meg a papirjai es ezert olcson eladjak nekik.
De hallottam olyat is hogy a kereskedo 50eskent adott el egy 100as robogot.
2/5 A kérdező kommentje:
És ha lejárt a múszakija akkor már nem is adnak kinnt hozzá semmit? Vagy úgy talán olcsóbb behozni?
2019. júl. 4. 23:28
3/5 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy akkor úgy gondolod hogy amiket újonnan is itt állítottak forgalomba azoknak nagyobb eséllyel vannak meg a papírjai?
2019. júl. 4. 23:29
4/5 anonim válasza:
Vagy külföldről hozzák be, vagy, mivel nincs rendszáma, nincs forgalomban, csak adják veszik össze vissza őket.
5/5 A kérdező kommentje:
És ha külföldről hozzák akkor nem fér el mellette a papírja? Aztán ha valaki akarná később honosíthatná.
2019. júl. 5. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!