16 éves vagyok most novemberben töltöm be a 17 élet évemet. Lehet már jogsim? és mikortól lehet vezetni? Autóiskolához kell először mennem? (személygépkocsi)
igen lány
01:54-nek nem szoptam le senkit
Szerintem se emelik! De ez akkor kicseszés lenne ha emelnék, mert én nem bírnék várni addig. Én 7 éves korom óta tudok vezetni, 7 évesen már rallysprinten is indultam. tudom a gázt könnyebb nyomni a pályán de én már 10 évesen simán levizsgáztam volna nemhogy 15évesen mint most. Én nem bírom ki ezt a 2 évet!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ha hiszitek ha nem így volt, de gondolom megkapom a minuszokat, de ne azért kapjam azktól a csökkentett elméktl hogy ők 20 évesen sem tudnak. nekem szerencsé szüleim vannak, apám mellett voltam minden versenyén 1 éves korom óta szóval nem lehetetlen!!!!!!!
nyugi én nem pontoztalak le :) remélem sikerülni fog neked is:)
16/F
szia!igen elkeztheted az elméleti részét és levizsgázhatsz Kresszből,az elsősegély tanfolyamon is részt vehetsz és levizsgázhatsz.A rutint elkeztheted míg nem vagy 17,de nem vizsgázhatsz addig belöle le......!!
Úgyhogy szerintem kezd el szeptember 30-a körül.........!
Én április végén kezdtem el az egészet és június végén töltöttem a 17-et és pont úgy jött ki h a szülinapom után vizsgáztam rutinból már rögtön és már városi és kész a jogsssssi:))De ez tőled is függ meg az oktatótól h vállal e plusssssz órákat....meg stb stb de ezt úgy is elmondják az autós suliba=)))))))) és tényleg így érdemes menni ha minnél előbb akarsz jogsit :)))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!