Audi S6 Avant 5.2 vagy RS6 Avant 5. 0 TFSI a gyorsabb?
C6 széria.
A 0-100 mindkettőnek 5,2 másodperc. Azon felül melyik gyorsul jobban valamint melyik lehet gyorsabb pályán?
Egyrészt minden oldal másat ír. Másik oldalon 4,1 mp a 0-100 az rs6nak. Ott van több adat is, a 0-200 és a negyed mérföld is (RS6 12.8 mp, S6 13,5 mp). Viszont itt is van hiba, az s6 hatsokerekesnek írja, pedig quattro.
Laptime meg nem igazán találtam .
Az 5.0 TFSI-t a végtelenségig lehet chippelni és tuningolni a két turbó miatt, ez az előnye. Az 5.2 szívó azonban megbízható és kicsit szebb a hangja.
Egyébként csak mondom, az RS6 hivatalos 0-100 adata 4,5 mp a sedan változatban, fejből tudom, mert régen szerelmes voltam a modellbe, most is, csak már elengedtem a projektet, mert felnőttem közben.
Igazi csúcsidőszaka volt ez az Audinak, mikor a "sima" S6-ban is V10-es (!!) Lamborghinibe is szerelt motor volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!