Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 110 cc quad nem indul? (tobbi...

110 cc quad nem indul? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Cseréltem benne gyuruket uj dugattyu val es azota nem indul be, kompresszio van benne(5 bar), szikra van, benzint kap, a vezérlés pontra van állítva.Valami otlet? Esetleg ha adok elo gyújtást neki be indulna? Teljesen el fogyott minden otletem:/

2019. júl. 2. 05:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem nyúltál a gyujtáshoz akkor felesleges állítgatni.
2019. júl. 2. 05:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Hat a gyújtást be állítottam ujra teljesen pontra tettem es nem indul azert gondolkoztam az elogyujtason.
2019. júl. 2. 06:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi az hogy pontra tettem?
2019. júl. 2. 16:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát a gyujtást a T-betüre állitottam a kis fogas kereket amit az forgat láncon keresztül azt is a gyári helyére raktam, a szelepeket beállitotta egy ismerős vagyis ő azt mondta, a kompreszziot én mértem le 5 bár-t azért is gondolom hogy a szelepeket beállitotta, szóval szikra is van minden de mégsem indul be? Esetleg nem adja jó időbe a szikrát? Arra hogy tudok rájönni?(azon kivül hogy nem indul be:D)
2019. júl. 2. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Heló. Az 5 bár elég kevés még igy is h nincs össze kopva.nálam a műhelyben a kína quadok is szokta 9 körül hozni.
2019. aug. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!