Mitől nem indul el a quad ( Zongshen 250)?
Mai nap kitakarítottam a karbit ,levegőszűrőt minden apró darabokra szedtem szét , új olaj ,gömbcsuklókat kicseréltem, még pár dolgot várok rá .Magyarán helyrepofozom!
Összerakás után pöcröff mentem is vele kicsit,de alapjárat alacsony volt ,leállt 1x 2x majd itthon Kekhin karburátoron csavartam egy kicsit jobbra hogy magasabb alapjárata legyen ,eddig okés is volt de leállítottam és majd fél óra múlva indítanám NEM INDUL ,még este is próbáltam csavarni vissza az alapjáraton de semmi , ennyire elbaszhatja a hidegen indításnál az egészet ? Aki járt így segítsen mitévő legyek :/ próbáltam eltalálni még este azt a pontot ahogy volt az alapjárat de nem igen hoztam össze :/ mikor leállt a motor alapjárata miatt ,szivatóval indult újra mikor ÜZEM MELEG volt már . Létezhet hogy valamit a karburátoron rosszul raktam vissza ?
Szedtem már szét pár karbit ,hasonló kínain is és nem találkoztam ilyennel .
Valaki remélem tud valami okosat mondani , Mert 3 nap állás után karbit vissza téve pöcröff volt a gép .
Volt benne kosz? mert szokott ilyet csinálni amikor nincs alaposan kitakarítva, és marad a karbiban feloldott kosz ami elzárhatja a fúvókát...
Én is javítottam kínai quadot nemrég, az egy évet állt. Hiába pucoltuk ki a karbit, amíg az teljesen ki nem dolgozta magából a dzsuvát hiába állítottam alapjáratot, mindig elállítódott... és nehezen indult.
2-3 nap folyamatos használat után beállt, és pöccröffre indul.
Érdemes még1x átnézni a karbit, esetleg a tűn állítani egy fokozatot lejjebb és úgy megpróbálni, ha az üzemanyag ellátással minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!