Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elég nehezen indul be, sokat...

Roli666 kérdése:

Elég nehezen indul be, sokat kell szüttyögnöm vele hogy elkapja, utánna jár pár percig és leállítom, és újra indítom egyből beindul, csak az első indításnál indul nezen, mi lhet a baj?

Figyelt kérdés
Zongshen 200cc vízhűtéses quadról van szó

2013. febr. 11. 07:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szívatóval van valami gubanc.
2013. febr. 11. 07:23
 2/5 A kérdező kommentje:
de mi az a gubanc?
2013. febr. 11. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen guadom, de ha hidegen nehezen indul, akkor szerintem nem kapja meg a dúsabb keveréket amit a szívatónak kellene biztosítania.
2013. febr. 11. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:
és ienkor mit tudok tenni?
2013. febr. 11. 21:09
 5/5 illés12 válasza:
Nekem 250-es keeway-em volt. ugyanez volt a baj. pontosan nemtudom mi volt vele de a szerelő megcsinálta 30000 ezer ft. ért. De az automata szivatóval lessz baj vagy későn kapcsol be vagy egyáltalán nem müködik érdemes megnézetned. ha csak tovább szüttyögsz vele az öninditó is tönkremegy nem érdemes vele igy közlekedni inditgatni ..
2013. febr. 16. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!