Ha 50 nél 58 al mentem akkor megbuntet a rendőr?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 21:56
1/12 anonim válasza:
Helyszinen igen, kamera alapjan nem.
2/12 anonim válasza:
Ha bemér, akkor elképzelhető, de nem biztos. Esetleg megállít és figyelmeztet szóban.
3/12 anonim válasza:
Sajnos igen.. 55-ig elvan nézve traffi és a kocsi sebesség mérő eltérés végett, de már 1 km/h eltérés miatt is büntetnek.
4/12 anonim válasza:
Minket megbüntettek 50 helyett 55-el mértek be. Bár a helyszínen meg is állítottak.
5/12 anonim válasza:
A sebességmérő óra is csal, ha aszerint mentél 58 km/h-val, akkor az szinte biztos hogy 55 alatt volt.
6/12 A kérdező kommentje:
Rendőr volt trafival
Remélem megúsztam
Nem biztos hogy 58 volt
Amikor raneztem a gps re mar csak 47 et mutatott de szetintem 50 felett volt néhánnyal
2019. júl. 1. 23:02
7/12 A kérdező kommentje:
Utánajártam
Ha a rendor megallitott volna helyszinen akkor ha 51 el mentem volna akkor is kiszabhatott volna birsagot.
De ha nem allit meg akkor csak 65 km/h fellett buntetnek postai uton
Es a merest ugy vegzik hogy a kiirt sebessegbol 3 at levonnak tehat ha 60 al megyek akkor ok azt 57 nek veszik. A trafi hibajabol kifolyolag.
2019. júl. 1. 23:09
10/12 anonim válasza:
Ha 50 helyett 51-gyel mész, már az is gyorshajtás. Ha megállítanak, kaphatsz érte helyszíni bírságot. De 58-nál utólag nem fogsz érte semmit kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!