Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a gazolajszuro okozhatja?

Ezt a gazolajszuro okozhatja?

Figyelt kérdés

elinditom az autot ami sikerul is, de aztan 2-3 masodperc alatt megfullad. szerintem nem kap uzemanyagot a motor, a szerelo is azt mondta telefonban hogy valoszinu azt kell kicserelni.

kenytelen vagyok magam nekiallni mivel pesten nem all velem szoba senki es lehuzhato sem vagyok.

vettem gazolajszurot, ki is tudom cserelni, a kerdes az hatha kozben irtok, hogy mi mas lehet(ne) a gond?

2003-as Polo, 1.4 pdtdi, nem igazan szokott cserben hagyni, halistennek egy hipermarket es egy barkacsaruhaz sarkan tortent a dolog igy viszonylag szerencsem van. eleg sokat jarok vele, a gazolajszurom elegge el van hanyagolva.

oltasokat ndm kerek koszonom a sefitseget elore is

2019. jún. 28. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:

CSeréld ki és aztán majd látod hogy jó lett-e.

De az is igaz ha a dizel leáll akkor a legbiztosabb az hogy nem kap üzemanyagot.

De viszont ennek nagyon sok oka lehet, hogy miért nem kap üzemanyagot.

2019. jún. 28. 11:10
 2/2 anonim ***** válasza:

#1 kb ennyit írtál :

Az a baj, hogy baj van :)

2019. júl. 10. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!