A legtöbb férfi miért szereti a motorokat?
23 éves fiú vagyok, de engem egyáltalán nem érdekel, de sok haverom egyből odanéz ha látnak egy hangosabb motort és nem értem ez mitől van :D
Mi a jó motorokban?
Génekbe van kódolva, hogy az emberek szeretnek gyorsulni (adrenalin) - van, aki a hullámvasutazásban éli ki, van, aki downhill bringázásban, van, aki a motorozásban. Ez egy olcsón elérhető és viszonylag közvetlen módszer.
Egyébként a férfiak többsége szerintem sem szereti - mert azért valljuk be, a XXI. századi ember eléggé elkurvult, így náluk is inkább az számít, hogy a tárgy amit birtokolnak legyen nagy és drága, így a többségnél az autó a nyerő (az örök befutó ingatlan előtt, persze).
Na ez érdekes :D
Amúgy meleg vagyok de szerintem ennek nincs ehhez köze :DD
Első vagyok. Még akár az is lehet, hogy van hozzá köze :) Erre szerintem még nincs kutatás, de azt tapasztalatból mondom (szubjektív vélemény következik), hogy sok melegnek femininebb is az érdeklődési köre, mint egy heteronak. Egyik barátom pl imádja a musicaleket, az összeset, kb havonta 2szer megy színházba, pedig már az összeset látta többször. Illetve van egy csomó meleg divattervező, ami szerintem szintén feminin.
A motor meg valamiért maszkulin, így alakult ki. Olajos, benzines, mérnökök tervezték, hangosabb, mint egy autó stb.
Én speciel a motor nyújtotta szabadság érzését szeretem, túrázni, érzed a virágok illatát, levágott füvet, a ködöt, a kanyarokban olyan érzésed van, mint a hullámvasúton, elégedettséggel tölt el, vagy akár büszkeséggel, amikor jó minőségű úton tudod fürgén döntögetni a kanyarokban jobbra-balra, néha leér a csizmád. Nincs körülötted a látványt szűkítő karosszéria, érzed a szelet, esőt, meleget és hideget. Sokkal közvetlenebb, nyersebb élmény, mint egy autó. Illetve városban praktikusabb közlekedés nem igazán létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!