Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 18 eves suzuki swift be...

18 eves suzuki swift be erdemes a shell 100 as oktanszamu csodabenzinet tolteni 2-3 tank erejeig? Hogy tisztitsa a motort? Vagy felesleges?

Figyelt kérdés

2019. jún. 27. 22:30
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Mert hogy?
2019. jún. 29. 08:46
 32/48 D. Brasco ***** válasza:

A 30-as valaszombol kimaradt :

A kérdező kommentje:

A 100 as benzin nem tisztit de ezt már elmondtam

2019. jún. 29. 10:04
 33/48 A kérdező kommentje:
Konyorgom mit nem ertessz azon hogy nem a 100 as oktanszam tisztit hanem az adalekok a benyoban?
2019. jún. 29. 11:02
 34/48 D. Brasco ***** válasza:
Te nem tudsz olvasni??Ezt kérdezem már nem tudom hanyadik komment óta,hogy mi ez az adalék meg mit hol és hogyan tisztít?!
2019. jún. 29. 11:29
 35/48 D. Brasco ***** válasza:
0%

Ja igen ,közben eszembe jutott hogy a mi ez kerdesre már írtad,hogy

A kérdező kommentje:

Még is honnan kéne tudnom? Ez nem nyilvános adat. Tudod ezt hivjak titoknak :)

Tehát azt sem tudjuk mi ez,de azt tudjuk hogy tisztít!Akkor már csak a hol,mit,hogyan kerdesekre varom a valaszt!

2019. jún. 29. 11:40
 36/48 veterán vas ***** válasza:
0%

Kérdező!

Pont olyan komolyan érvelsz, mint Cingár az Üvegtigrisben.

"... azért jó, mert jó". :D

2019. jún. 29. 12:17
 37/48 A kérdező kommentje:

A lerakodast olda fel az Uzemanyag befecskendezokon es a szivoszelepeken pl.

Ez altal jobb lesz a teljesitmeny.

Azt pedig mar szinten leirtam hogy nem lublikus hogy mi az adalek. Oldja úgy ahogy a víz a sót és kész.

Ja es surlodascsokkento anyagot id tartalmaz ami a dugattyuknak jo

2019. jún. 29. 12:20
 38/48 A kérdező kommentje:
Bocs az iras hibakert szerintem igy is ertheto a lenyeg
2019. jún. 29. 12:21
 39/48 D. Brasco ***** válasza:

Kérdező te az ilyen 100-as benzint marketingoló részleg álma vagy!Aki csont nélkül elhisz minden marhaságot a termékről csak azért mert valaki azt mondta,hogy ez meg az van benne,ami ezt meg azt tudja.......surlodás csökkentő anyag....édes istenem......gondolom a felső holtpont előtt éppen a robbanás előtt befecskendezett üzemanyag,biztosan sokat segit a dugattyúnak,utána meg az égéstermékben is gondolom csak úgy hemzseg az ilyen surlodáscsökkentő.........

A másik meg továbbra is erdekelne hogy mi lehet az a szennyeződés,meg hogy kerül oda amit a 95-ös benzin nem tud feloldani,de az 100-as az kitakarítja mer' a zadalék?!

"lerakodast olda fel az Uzemanyag befecskendezokon es a szivoszelepeken pl."

A befecskendezőben milyen lerakódás tud keletkezni,amin amugy többszörösen megszürt üzemanyag áramlik át?!?

A szelepeken meg általában csak a közvetlen befecskendezéses autóknál keletkezik koksz,amit amugy a 100-as benzin nem takarit le,illetve megelőzni sem lehet ezt vele,a hiresztelésekkel ellentétben!

Na mindegy,ha neked megnyugtatja a lelked hogy a 18eves swifted hogy kitisztul tőle akkor tankold nyugodtan,legalább másnak nem ártasz vele max a pénztárcádnak!

2019. jún. 29. 12:36
 40/48 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a swift és én se hiszek ebben teljesen. Ezért is irtam hogy csodabenzin :)
2019. jún. 29. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!